Demojna Alfonzo kocamın değişik isim takıntısıyla kızımıza önerdiği isimler ben ilay dışında istemedim. Hala isimsiz kızım 😂 belki size ilham olur Karya Laden ILGIN GİZA ŞİRA VEGA Elizan Tilya Maysa Mısra Pera Alize Peri Mehir Safir Tara BURÇ Ekin İlay Ayda İmge Kumru Turna Akay (ışıklı ay) Işık Leyal Sara Yade
Havvadem Demojna kocanizin cidden cok degisik isim onerileri varmis modernler aslinda tebrikler dogrusu bu listeye goz atacagm 😹😻
baliminannesi06 Benim kızımın adı “LEYLA BALIM ” "Şimdi ki gebeliğim de kız giib hissediyorum kız olursa “LARA ASENA ” koycaz 😂
HollyMolly Ben Asel, esila gibi isimleri beğenmiyorum. Modası geçmeyen Zarif isimleri seviyorum. mine, inci, ada, Deniz, nehir, Pelin, Göksu , gülce, güneş,nazlı gibi isimleri beğeniyorum:)
Tuliy5 nur5519 Zümra Arapça kökenli ve Arapçada grup demek. Bu kelime Türkçeye zümre olarak geçmiş. Zeki, iyi ahlaklı diye bir anlamı kesinlikle yok. Bu sadece internet ortamında uydurulmuş bir anlam.
camellia Alfonzo biz kızımızın adını Deniz Serra koyucaz inşallah ama Defne , Hazal , Sare gibi isimlerde hoş