Papatya-Kokusu Sedaaaa2 Bazen düşmeyebiliyor ama benim öyle oldu mesela ikinci gebeliğimde hastane girişi sistemde görünmüyordu kendi kaydetti sağlık ocağındaki hemşire 😊 ilkinde mesela direk aramışlardı gebeliği görüp sistemden
Aylin2011 Sedaaaa2 yok canım ilgisizlik yapmışlar üçüncü gebeliğim hep özelde muayene ve doğum yaptım ama sağlık ocağından hep kontrol günümü verir kan tahlillerim, tansiyon, kilo ve ilaç kaydını alır sağolsun
EbrarLinaBebek Sedaaaa2 bende özelde acilde kan vermiştim gece yarısı sabahına sağlık ocağı aramıştı gebelik görünüyor sistemimize düştü demişlerdi
1425 SusamTanecigi Ben şuan 18.haftamdayım ve 17.Haftada sağlık ocağına gidince direk aşı yaptı bana tetanos. Hiç bilgi verilmemişti şu hafta yapılacak diye umarım erken oldum diye sorun teşkil etmez 🤲🏻😑
MelH Sedaaaa2 aaa sasrdim beni hemen aradılar çünkü 😂😂 bende özele gidiorum hatta covit olmuştum gebe kalmadan önce onda da aradılar çok ilgililer vallahi çok memnunum aşımı herşeyimi hatrlatiorlr bebişin aşıları içinde gorusucez daha yolumuz uzun diyorlr bende çok çok seviyorum gercektn onları🙏❤️
Izell67 Sedaaaa2 ayni olay bana da geldi ben aradim ustelik gebelik icin kan tahlilini saglik ocaginda yaptirmama ragmen ne arayan oldu ne de soran
Izell67 Sedaaaa2 aynen oyle bunlar zaten korona zamani da boyleydi doktora sikayetimizi yaziyoruz goruldu atiyordu
Parsss Sedaaaa2 ay benım ebem herşeyımle ilgılenıyor sağolsun özel devlet ne alakaymış bende özele gıdıyorum hıc oyle bır durum olmadj