Birtanemm Kızlar bezi sleepy natural aldım ıslak mendildede sleepy tercih Edicem ama bio naturalmi alim yoksa yeni doğan naturalmi??
UralYlmz Birtanemm ben bezi de ıslak mendili de bio natural almayı düşünüyorum kullananlar genelde memnun ikisininde içeriği doğal temiz
Pambix Birtanemm sleppy nin ekstra olan mendili güzel değil diyorlardı cidden güzelde değil.. onun dışındakileri güzel bende bio natural aldım hastane çantama atmak için dokusu güzel.
Birtanemm UralYlmz bende. Sonradan bio naturalin çok güzel yorumlarını okudum pişman oldum sonra natural aldığım için ama aralarında pek bir fark yok
UralYlmz Birtanemm evet sleepy genel.olarak güzel zaten ıslak mendili bio natural al henüz almadiysan bezi de değiştirirsin sonra 🌸
Birtanemm UralYlmz bezi ztn 1 paket 40 lı aldım hemen biter bitince bio naturele geçerim ozmn ıslak mendilide bio alim 🥰🥰
Aysegul354 Ben ikisinide bio natural aldim :) islak mendil kanpanyasi denk geldi baby turco nun ondanda aldim artik bakicaz memnun kalicak miyiz:)
Birtanemm Aysegul354 benim bez naturel olanı 1 paket 40 li almıştım bitince bio naturel alcam ıslak mendille aynı olsun