Aliasafmom 8gun once sezeryan dogum yaptim kan sulandirici dogumdan 3gun sonra sikayetlerim uzerine vurulmaya başlandı. Şuan değerim 3000lerde ve doktor 15gun oksopar kan sulandırıcı iğne kullanacaksın dedi. Korkuyorum, nefes darlıgı ve öksürük şikayetlerim var başına böyle bir durum gelen ve iyi olan var mı 😞
Ecemiz Aliasafmom ben doğum yapmadım hamileyim 20.haftadan beri oksapar 6000lik kullanıyorum benimde d dimerim çok yüksekti Hala kullanıyorum doğumdan sonrada kullanicam bi kaç ay
ZumrutHanim Aliasafmom durumunuz nasil oldu degeriniz 3 mü 3bin mi benim de sirtima bicak saplanmasi gogus kafesi agrilarim var akciger emboli suphesiyle tomografi cekindkm sonuc bekliyorum size hangi sikayetler uzerine kan sulandirici basladi
Aliasafmom @Ecemiz gecmis olsun sizin varmi nefes darligi ve oksuruk gibi sikayetleriniz? Hamilelikte yuksekebiliyomus ancak benim dogum sonrasi yukseldi
Ecemiz Aliasafmom ben korono oldum hamileyken o yüzden yükseldi ve öyle kaldı, belkide sizinde bı enfeksiyon gelişmiş olabilir
Ecemiz Aliasafmom nefes darlığı oluyor evet bide bazen göğüs ağrısı ciğerlerim ağrır gibi oluyo ama dediğim gibi bunlar koronodan kaldı bende
Aliasafmom @Ecemiz enfeksiyon değerim yüksek evet. Sizin değeriniz düştümü sonradan yada şikayetleriniz düzeldimi
Ecemiz Aliasafmom yok benim hala Yuksek pıhtılaşmada oluşmuş ignelerle devam ediyorum hergun aynı saatte iğneyi koldan yapıyor eşim doğumdan sonra tekrar bakilcak değerlere şimdilik bir sıkıntım yok arada nefes darlığı oluyor okadar
Sevinc24 ZumrutHanim benim sırtıma da bıçak saplanır gibi ağrı var d dimerim 720 çıkmıştı şimdi baktırdım 350 düşmüş başka bi belirti var mıydı korktum şimdi ben de çocuk emziriyorum ondandır dedim ama hiç bunu düşünmedim corona geçirdim hamileyken
Aliasafmom @ZumrutHanim değerim 3bindi suan 1100e düştü iğnelere devam akciğerime pıhtı atmış tomografide çıktı
ZumrutHanim Aliasafmom benim de sonucum geldi akcigerimde pıhtı var size hangi ilac baslandi cok korkuyorum
ZumrutHanim Aliasafmom kac gun 6000 kullandiniz ben cumadan beri kullaniyorum ama kanama yapiyo 4000e gecti bi de cigerde pıhtı nerde oluşmuş
ZumrutHanim Aliasafmom 6000 i ne kdr kullandin bana teshis cuma kondu 1 haftalik sezeryandim 6000 basladim ama rahmimi sarkitip aktif kanama yapiyor baska doktora gittim 4000e düştü ama bu kez de sirttaki batmalarim geri geldi bana biraz tedavi surecinden bahsesbeilir misin:(