15 Eylül için gün almıştık doktorumdan bı gece öncesinden yemeyi içmeyi bıraktım beni en çok zorlayan şey aclikti çünkü hamileliğimde beri asla açlığa dayanamıyordum ama oğlum için dayandım 😃saat 9 da yatism yapıldı önlük giydirdiler nst ye bağlandım zaten yavaş yavaş sancilanmaya başlamışım damar yolu açıp serum taktılar ama acmadilar serumu ameliyatta açacaklar mis Allah’ım o kadar korktum ki o ana kadar hiç korkmuyordum beni ameliyata aldılar alacaklar diye aklım çıkıyordu neyse benim sıram geldi sedyeye yatırıp götürdüler ama kalbim ağzımda atıyor 🤦 ameliyathaneye indik ben yine çok kötüyüm ameliyathanede biri vardı sanırsam tekniker falan benimle güzelce konuştu sakinleştirmeye çalıştı ben burdayım sakin ol falan diye uyuşturucu iğne vurulurken acımadı ama insanın bacaklarını hissetmemesi çok kötü bişey beni en çok o korkuttu kaldırıp indiriyorlar açıp kapatıyorlar hicbisey hissetmiyorsunuz bu arada heryerinizi herkes görüyor 😃 uyustuktsn sonra sonda takıldı doktorum geldi arkada türküler falan caliyo şarkı soyleye soyleye yaptılar ameliyatı ilk 5 6 dj olması lazım oğlumu çıkardılar o kadar heyecanlandım ağladım ki ekrana baktığımda nabzım 150 di cihaz ötmeye başladı sakinleştirici gibi bişey verdiler sonra oğlumu temizleyip bana getirdiler o kadar.guzeldi ki❤️ oğlumu götürdüler sonra kontroller için benim çıkmam 1 buçuk saat sürdü nerdeyse beni odaya aldıklarında oğlum gelmemisti ben odaya geçtikten sonra getirdiler çok şükür sağlıklıydi .
Şimdi kendimce tavsiyelerim olacak
Depend hayat kurtarıyor çok rahat
Sizi ilk kaldirdiklarinda yürümek için karşıya bakın yere bakmayın ve pes etmeyin ben ilk gece ameliyat olmamış gibi desteksiz ve hızlı yürüyordum
Eşinizi gece yanınızda isteyebilirsiniz ama imkanınız varsa kesinlikle anneniz olsun yanınızda ben uyudum çoğu zaman annem ilgilendi eşim olsa bilmezdi ne yapacağını mahvolurdum
Göğüs kalkanı aldım ilk başlarda yanlış kullandım diye göğüslerim yara oldu sonra öğrendim kremsiz kullanılıyormuş oda hayat kurtarıyor gogsunuz sütüne degmiyor yara olmuyor
Sezeryanda olsa normal de olsa emzirin gelmese bile emzirin ağlaya ağlaya emzirdim ben sütüm yoktu bile annem zorladı tutturdu çocuğa hosaflar incirler neler yedim içtim ama humana emzirme çayı birebir geldi çok şükür sütüm akıyor bile gogsumden 10 günlük olduk nerdeyse
Sorunuz olursa seve seve cevaplarım❤️