Kaderyas001 Kızlar normalde yanarda bugün çok şiddetlendi afedersiniz ne yesem çıkartıyorum hamilelik boyunca hiç kusmadım ama bu mide yanması yüzünden çok acı çekiyorum ve herşeyi geri çıkartıyorum önemli birşey varmıdır sizce çok kötüyüm yani nefes aldırmayacak kadar ağrıyor yanıyor midem sırtıma vuruyor artık ağrısı ne yapmalıyım sizce yardım eder misiniz ?
Leylahaluk Kaderyas001 ☺ iki gündür bende aynıyım canım ☺ama bisey yapmadim bilmiyorum kac aylik gebesin
Aylin2011 Kaderyas001 benimde mide ağrısı ve yanma çok fazla 28. Haftamdayım ikiz gebelik olunca çok zorluyor doktorum renni şurup verdi ama bazen o bile etki etmiyor
Aylin2011 Kaderyas001 benimde mide ağrısı ve yanma çok fazla 28. Haftamdayım ikiz gebelik olunca çok zorluyor doktorum renni şurup verdi ama bazen o bile etki etmiyor
Pinarrsu Kaderyas001 yeme icmene dikkat et, birde Nexium bitkisel hap, mide için, doktorum bana verdi, cok iyi geliyor, hic boşa cekme, dr danisabilirsin kullanmak icin
slnydyr Gaviscon ya da rennie mide ilacı hamilelikte kullanılabilir demişti doktorum. Benimde mide yanması çok olduğunda gaviscon kullanıyorum rahatlatıyor. Doktorunuza yine de danışın isterseniz. Geçmiş olsun 🌸
Leylahaluk Kaderyas001 bana rennii verdi ama ben ilac yutamiyorum diye hicte kullanmadim bilmiyorum valla
Kaderyas001 Pinarrsu pazartesi günü randevum var o zaman bunun için birşeyler istiycem yani gecsinde ben başka birşey istemiyorum çok kötü birşey
yildiz_07 Kaderyas001 benimde çok bulantım kusmam olmadi ama 27 28 haftalikken bir başladı mide yanması kusma bulantı suan 34 haftaligiz hala devam ediyor, süt iç ekşidikçe, mideni boş bırakmamaya çalış meyve ye bayat ekmek ye galeta ye hafif şeyler yemeye çalış mümkünse salçalı baharatlı yemek yeme yine geçmezse doktorunla konuş bana rennie çiğneme tableti verdi ama bazen o bile işe yaramıyor genelde soğuk süt mide yanmasını alıyor özellikle uyuyacağım zaman süt içip yatıyorum yoksa mide yanması uyutmuyor
Kaderyas001 yildiz_07 Sütü deniycem canım pazartesi günü de doktorumla konusucam bir çare bulucak artık çünkü olmuyor çok acı çekiyorum sanki içimde yanan bir köz var