Merhaba guzel anneler ve anne adaylari
Oncelikle Rabbim hepinizin evlatlarini saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin.🙏
Biz uzun zamandir normal dogum dusunuyoduk ama plesenta asagida oldugundan dolayi takipliydik
En son ayin 12sinde esime ben sezeryan olucam dedim anlik karar verdim yani :) 38+6 da dogurdum. doktoruma da mesaj attim ertesi gun gidip tahlillerimiz yapildi ve ayin 14ne yatis verdi.Genel anestezi istedim cunku cok panik atak ben :)
Neyse ameliyat icin hazrlandim esimle vedalastm yuregime bir ciz geldi ve sedyeyle beni ameliyathaneye goturduler .Titremeye basladim sonra bana anestezi uzmanlari sorular sormaya basladi ilk cocuk mu falan ilk evet ama bilerek konusturuyosun dmi birazdan bayilicam dedim veee bilin bakalim noldu :) Gozumu actgmda ilk sorum bebegimin saclari olmus bana bir getirdiler Allahim boyle bir duygu yok ilk 10 dk elimde sanki cicek tutuyorum soktayim sonra optum emzirdim cok guzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Ilk ayaga kalkis evet zor ama ölüp ölup dirilmiyosunuz okadar da kitu degil kendinizi sakin korkutmayin.2 gune kendimdeydim yine olsa yine sezeryan derim sadece kendinizi ruzgardan soguktan koruyun.9 gun oldu bugun sadece balkona cikinca dikislerim sizliyor onun disinda gercekten tavsiye ederim sorulariniz varsa yardimci olabilirim.Hepinize guzel dogumlar diliyorum.Saglicakla kalin…