AkbyEzg Kızlar selam 21+5 haftalığım dün komple ağdaya girdim ve karnımı da aldırdım bebeğim o an çok rahatsız oldu sonra hareketlerini hissetmeye başladım korktum acaba bişey oldu mu olur mu ne yapmak lazım bilgilendirir misiniz lütfen
Deniz2961 AkbyEzg cnm gt saglık ocgna kalp atsini dinle rahatlarsın sen stres yptgın içinde hissetmeye bılırsn
kymkkymk2106 AkbyEzg cnm keşke göbeğine karışmasaydın neticede ağdayı sert çekiolar yinede Alalhın izniyle içini ferah tut bişi yoktr ama alma artık derim doğuma kadar
EmineAyan AkbyEzg Ağdayla bebeğin bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bende yapıyorum çünkü hiç böyle bişey yaşamadım. Sen kendini kastıysan ondan olmuş olabilir, endişe etme bence. 🤗
AkbyEzg Deniz2961 ya sonra dan hissettim ama sonra bir kaç kişiye sordum yok plasentadan ayrılırmış bebek kordondan düşermiş doğruluğu var mı acaba ya ben yurt dışında yasıyorum sağlık ocağı da Yok Burda
Deniz2961 AkbyEzg valla cnm herkes doktor etrafımızdaki emınım bnde agda yapıyrm ama gobegıme hıc yapmadım cnku dogumdan snra dokuluyormus ebem alırsan koklenır ddi
AkbyEzg Deniz2961 allah korusun çok şükür hissetttim kanama da olmadı eğer bir şey olursa hastaneye giderim artık çok sağol canımm
Deniz2961 AkbyEzg insan zaten hamile iken havadan nem kapıyor bide boyle gereksiz gereksiz konusyor insanlar
AkbyEzg kymkkymk2106 yok Bidaha asla almam gaflete geldim alan kızda dedi herkes yapıyor şu bu ilk gebeliğim bilemedim çok pişman oldum
kymkkymk2106 AkbyEzg yok kuzum alma çocğn daha önemli ki gebelikte tüylenmeler dökülüo doğumdan sonra ama alınca köklenio artk sürekli almak zorunda kalıosun rabbim bebeklerimize sağlıksıhhat versin
ozge51 Allah’ın izniyle bişey olmaz canım bende yaptırıyorum 36 haftalığım ama bi kaç aydın göbeğime yaptırmadım
ipekbdk valla bn bi kez yaptirdim ondada zaten bebek durmuyodu yerinde bide karnim soyuluyidu aci hissetmiyodum ama baya soyuldu biraktm bnde
AkbyEzg ipekbdk yaa soyulma olmadı bende ama çok fazla acı hissettim baya çocuk o anda kaçmaya çalıştı
EmineAyan AkbyEzg Ağdayla bebeğin bi ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Bende yapıyorum çünkü hiç böyle bişey yaşamadım. Sen kendini kastıysan ondan olmuş olabilir, endişe etme bence. 🤗
ipekbdk AkbyEzg korkmustur yawrucak 😍 ama bisey olmamistir canim merak etme artik bebek buyudukce normal bzim gibi tepkiler verebilir sinirlenmis olabilir yada uykusundan uyanmistir