Annesininbitanesi1 Haze0234 ya bende 28 haftalığım az önce bununla alakalı post açtım geceleri uzanınca benimde belimde regl agrısı gibi oluyor bu yalancı sancımı acaba ilk gebeliğim daha 3 gündür öyleyim
Nemusto Annesininbitanesi1 benim ilk 27de oldu sabah basladı akşama kadar geçmedi doktoru aradım nst de dogum sancısı cıktı valla.geçen hafta yine olunca hastaneye yatırdı
Haze0234 Annesininbitanesi1 benimde ilk gebeliğim İnan bende isimlendiremiyorum yalanci sancıdır herhalde 🤷🏻♀️
Esragnss Nemusto benim 28 de başladı şuan 31 deyim hala devam ediyor 28 de çok korkup acele çantamı hazırladım şimdi duruyır kapıda hazır nolur nolmaz diye korkuyorumda valla 🤦🏻♀️
Nemusto Esragnss yaa çok zor zaten panik atak hastasıyım iyice paronayak oldum bide evde tıkılıym haftalardır🙁
Annesininbitanesi1 Nemusto ya bende doktoruma söylüyüm şimdi uzandığımda bile agrılarım var gündüz yok ama gece yatağa girince başlıyor sancılarım hatta çok korktum dün gece geçmedi birazcık
Esragnss Nemusto bende panik atam yapıyorum hele o ilk geldiğinde evde tel başımaysım gece oldu ve böylw birşey yok tetikte bekledim hep acaba birşey olacakmı diye 🤦🏻♀️😞
Tugbaa2937 Nemusto çok iyi anlıyorum. İnsan çok kötü oluyor. Beni yatırdılar lagma verdiler. Bide ben erken açılıyorum. Benim Dr yoktu Allah’tan müdahale etmeyip benim doktor beklediler sabah geldi. Eve yolladı her muayene bavulla gider olmuştuk.
Melek3 Nemusto hayır sürekli istiraat et dedi bol su iç dedi bebek hareketinde azalma ya da hissetmessen hemen geliyorsun diye 🤷
Sanaler Nemusto benimde belimde var sizlama şeklinde geliyor sabahtan beri ama ara ara acaba yalancı sancimi
Sanaler Nemusto hayir pandemiden dolayı sık sık gitmek istemediğim için girmiyordum bugünde böyle olunca bilemedim
Ebrudemakn Benimde gunduzleri sorun yok ama aksam olunca adet sancisi gibi oluyor uzun surmuyor ama yataga girince basliyor haftaya kontrolum var bende stres oluyorum ama normal deniliyor 30+3 teyim
Bebegim4 Nemusto 22.haftamdan beri var canım baya erken başladık ilaç kullanıyorum onun için ama gün içinde aşırı derece de olduğu oldu doğuruyorum diye gittiğimi biliyorum o derece ama doktor normal dedi 30 dan sonra çok çok normalmiş bende 29+5 haftalığım çok geçmiş olsun 🙏🏻