Kızlar benim 4 kaybım var ikisi kalp durması 10. Haftada ikiside biri 7 haftalık mecburi alındı yeri rahim ağzına yakın rahme yapışır dediler biride düştü genetik araştırma yaptırdık bende pıhtılaşmaya meyilli k varmıs birde taşıyıcılık çıktı yani benim sağlıklı çocuğum olsada çocuğumdada bu sorun olabilirmiş kromozomlarda sıkıntı var yani pek anlatamasamsa her neyse bana araştırma hastanesindeki doktorların demesi ya tüp bebek ya da böyle deneyerek sağlıklı gebeliği bulucaksın dediler gebeliğin başında kan sulandırıcı başlanıcak gebelik sağlıklıysa durur dediler bizim yapıcağımız bişey yok o ilk oluşumla alakalı dediler ve ben son gebeliğimi testlerden sonra öğrendim 4. Gebeliği yani hemen kan sulandırıcı başlandı ve hersey yolunda giderken 10. Haftaya geldik ve yine bir kalp durması travması yaşadık üç ay önce yine o yüzden kürtaj oldum yani özelede gittim araştırmayada araştırmadakiler pek ilgilenmedi illaki hep sağlıksız olacak diye bişey yok sağlıklı olma ihtimali var ama onu deneye deneye görüceksin dediler ya da git tüp bebek yaptır ama devlet karşılamıyo dediler özelde bir doktorda senin gibi başka bir hastam daha vardı kortizonla bağışıklığını bastırdık ek olarak kan sulandırıcı verdik gebelik sorunsuz ilerledi dedi böyle bir durum yaşayan varmı benimm gibi tekrar tekrar gebelik kaybı yaşayan varsada nasıl bir yol izledi bizim normal yolla sıkıntısız oluyo gebelik o yüzden tüp bebekte önermiyolar ama böyle oldukça bizim psikolojimiz çok bozuluyo ne yollardan geçtiniz neler yaptınız çok uzun oldu kusuruma bakmayın ama akıl danışacak kimsem yok😔