AE42
Benim. 11. Haftada tahmin etti 17. Haftada %100 söyledi ikiside aynıydı söylediğinin doktorumun.
Gamze1903
[bilinmeyen] bence bu konuda doktor ve kullandigi cihaz cok onemli cunku bana 5 aya kadar kiz dedi 5 ay sonrasnda baska bi doktora gittgmde nedemek kiz bu bariz erkek hersey ortada dedi 7 ayligm coksukur hala erkek😁 gercektn bilgili doktor ve iyi bir cihaz onemli🙏💙
AE42
[bilinmeyen] Amin canım sende öyle inşallah özelde söylerler muhtemelen ☺️
Derya341986
[bilinmeyen] özelde söylerler hatta gösteriyolar bile
Bahar54
[bilinmeyen] devlette 11.haftamda ogrenmistim. Erkek dendi hic degismedi :)
Hulyaaaaa75
Ben ozele 13 haftalkken gittim yeni aslnda doktor daha erken dedi 4. Ayi bitir sonra dedi yani sonraki randevum 1 ay snra bnde artk alsveris yapmak istyorm hic olmasa bi tane bisey almak istyorm cnku bulantidan kusmadab hamlelik nedemek daha onu anlayamdim da 😂
Svl
[bilinmeyen]
11. Haftamda öğrendim erkek olacağını🤗
Minikmucizem1
[bilinmeyen] özelde 11+1 de öğrendim ben gosterirse öğrenirsn
Svl
[bilinmeyen] sağol canım.Bence sende özele gidersen kesin öğrenirsin😊
momtobe8
11 de öğrendiğiniz şey aslında tahmin. Çünkü cinsel organ gelişimi 13. Haftada tamamlanıyor. Sadece oranın yassı veya daha dik olmasına bağlı olarak kız veya
erkek tahmini yapılıyor. Bana 11’de erkek dedi, 13 de ters köşe yapmış kız dedi🙈ama 3 hafta alışveriş yapmayın yinede bir sonraki kontrolü bekleyin dedi. Yani aslında en ideali sanırım 15. Hafta sonrası ama bazende kordonu görüp erkek sanıyorlarmış. Gerçi o da doktor tecrubeliyse ayırt eder kordonla organı😊
momtobe8
[bilinmeyen] teşekkür ederim. İnşallah herkesin benişi sağlıkla sıhhatle dünyaya gelir.