nrdansubasii16 Beşik almaya çıkıcam bursada hamile bayanlar uygun fiyatta anne yanı beşik almak istiyorum bebek mağazası bilen var mı
Merve_KOPUK nrdansubasii16 bir cok magaza gezdim ama asagi yukari hepsi ayni fiyat internette daha ucuza geliyo ben trendyoldan siparis vercem gibi görünüyo bi göz at canm istersen
EceDrn nrdansubasii16 ben trendyol üzerinden aldım canım beşiği ve gayet güzel anne yanı olanları da var 700 lira civarıydı en son bir bak istersen babywhen marka gayet memnun kaldım tavsiye ederim. 2 3 yıl kullanıcak zaten diye ben çok pahalı bir ürün almak istemedim ama fiyat performans baya iyi bence. Saklanabilir normal ahşap beşik aldım ben ekstra anne yanı için ufak uygun bişi alcam 6 ay kullanabileceği sende öyle yapabilirsin tabi tercih senin 🤗 alta link bırakayım bir bak. Bu kendi sitesinin linki acil değilse trendyol ve hepsi buradadan takip et ben aynısının anne yanı olmayanın aldım. https://babywhen.com/urun/bw1060-pratik-tekerlekli-anne-yani-bebek-besik-60x120-beyaz/7