Emineslh Size de oluyor mu ? 34 haftalık hamileyim yaklaşık 1 aydır gece uykumda ağzımı silerek uyanıyorum ya da yastigimda ıslaklık oluyor salya gibi anlayamadım nedenini
cinderella Emineslh bende de çok oluyor hamilelikte fazla salya salgılanıyormuş bide boğazdaki sinüsler kapalı oluyomuş doktor bi ara öyle söylemişti aynısı bende de oluyor valla çok sinirim bozuluyor 😞
Ikinciyibekliyorum Emineslh ay gerçekten biktim su son 1 haftadır.🤦♀️ Tam uykuya dalmak uzereyim agizimin kenarında ıslaklık. 32+1 olduk bizde yeni başladı eşime bile dedim ne bu şimdi diye . Bende yastığıma havlu serip uyuyorum ıslanıyor yoksa 🤦♀️
deletedmom734 Emineslh hamileliklemi ilgili bir durum tam olarak bilemiyorummama gece burnunuz tıkanıyor ve ağzınız açık uyuyor olabilirsiniz ayrıca gece ağzıdan salya akmasının bir diğer nedenide barsaklardaki tenyalardır isterseniz bir doktora görünün
Marpling Emineslh uzun zamandır bu postu acıcam dün 32 haftalık postada sordum kızlara.bildiğin agzım akıyor geceleri sabah yastık ıslak.arastırdım gebelikte tükürük salınımı artıyormuş
Seqnem 30’lu haftalarda başlıyor. Bunu yaşamadım diyen arkadaşlarımda 34’den sonra yaşamaya başladı :)
Hulyaaaaa75 Tabi ben daha 13+3 um ama benim en basindan beri oluyo nefret ediyorum ondan igrenc bisey doktorun dediki mide asidin yukari cikiyo agizdan geliyo bnu bebek yapar ilk 3 ayda dedi egerki 3 aydan snra oluyosa annenin midesinde ya reflu cardir yada herhangi bir mide rahatszligi lansor verdi benim midem deliniyodu sanki hic bisey yiyemedgm icin bi tane kullandim cok iyi geldi ama ilac ya korktm bidaha da kullanmadim
Emineslh Ay resmen saçma gelebilir ama yalniz olmadığıma sevindim çünkü psikolojim bozuldu ve dikkat ettikçe daha da artmaya başladı inşallah doğumdan sonra geçer 😔
Mavi1 Emineslh ya sorma 2 kere başıma geldi 20+4 hamileyim, hani öyle deli divane yemek yiyen biriside değilim dedim midem yansım, boğazlarım ağrıyordu internette bademcik şişliğinden reflüden kaynaklanabilir yazmış,