Mom54544 balbocegim27 Ay patates bitti dün markete çıkmaya erindim bide oturduğumuz yerde geçiyo sebzeciler sanstan bugün patatesci geçmedi bekliyorum ya gelmez ya babama derim gelirken al diye ya kızartma yapacam ya da bezelye artık
busrakoylu Mom54544 anneciğine geçmiş olsun canım Rabbim ayaklarına taş değdirmesin🙏🏻 Bizde annemlerdeyiz genelde de oluruz zaten gebelikten değil😅 Bezelye yemeği ve pilav Allah izin verirse☺️
Mom54544 busrakoylu Tesekkur ederim çok sağol dua edin çabucak iyileşsin 🤲bezelye yapabilirim aslında evet pratikce hemen babamda kardeşimde yer aslında 😊
busrakoylu Mom54544 evet canım yanına da yoğurt ya da ayran turşu oh mis😋 buzlukta yoksa konserve yapıyoruz marketten alıp gayet lezzetli ve kolay pişiyor☺️
Mom54544 prensesimveannesi Nohut aklıma geldi de kendime güvenemiyorum ben kendim düdüklüden korkan biriyim 😂
prensesimveannesi Mom54544 bende çok korkardım yeni evliyken düdüklü kullanırken sürekli yemeğe ocağa koyar mutfağın kapısını falan kapatırdım patlarsa orda kalsın diye 😂😂 ama çok şükür şimdiye kadar bi kaza yaşamadık 😂 alıştım da artık
hanimhanimcik dolaptan kuzu eti çıkardım saç kavurma yapcam yanına da pilav ve hızlı bir çorba şehriye çorbası yaparım heralde
dlrglnc Mom54544 Valla çnceden keyifle yapıyodum ama şimdi kolumu kalsırasım yok , et çok yapamıyorum kokuyo diye tavuk bir nebze daha kolay lezzetli oluyo 😅
Mom54544 dlrglnc Malesef mutfaga girdiğimde saatlerce çıkmasam çıkmam ama gebelik öncesinde kaldı 😂şimdi yumurta kırmaya bile eriniyorum bazen ya 🤭
Mom54544 busrakoylu dondurucu da var koymuştuk yazın unuttum ben onu iyiki hatırlattın hemen çıkarttım koyacam inşallah ocağa 😊