Elfelf475 Aynuromer ben almadım henüz hastaneden aldığımız eğitimde ilk bir ay asla emzik ve biberon vermeyin dendi hatta kendileri de zorda kalmadıkça mama ve biberon kullanmıyormuş süt sağarken bile elle satmayı öğreteceklerini söylediler
prensimibeklerkenn Aynuromer bn nuk un damaklı olanını aldım bebeğim kabul etmezse die sonrasında emzik almaya devam ederse plips almayı düşünüyorum 😊
Bsrydmr Aynuromer bibs marka emzikler çok güzel oluyor ben onlardanda aldım anne memesine çok yakınmış https://resimyukle.io/r/aN5C44ihEY
zehranurr Aynuromer avent dışında elimizde ki diğer emzikleri kabul etmedi kızlarım. Wee baby ve tommee tippee denedim almadılar
prensimibeklerkenn Elfelf475 ama bnm bildiğim kadarıyla da emme gücünü arttırıyor emzik ilk zamanlarda kullanılması hakkında bilgim yok ama
Zeynep2009 Elfelf475 ilk dogumumu özel bir hastanede yaptım emzik kullanmama hemşire izin vermedi 1 hafta sonra denedim kızım kabul etmedi ve çok huysuz bir bebekti emzik çok ağlayan bebekler için kolaylık olduğunu düşünüyorum. Sonrasında ise o tandığım hemsirenin kendi bebeğine emzik verdiğini gördüm bence kimseyi dinlemeyin çoğu tandgm doktorlar var onlar bile veriyorlar🤷
Elfelf475 Zeynep2009 hayır eğitimde asla diye bir şey yoktu sadece ilk ay hatta ilk haftalardan bahsetti ben de o nedenle ilk haftalarda yeni doğan bir bebeği kandırmak istemiyorum açıkçası daha sonrası için de bibs düşünüyorum birkaç kişiden duydum doğru mu bilmiyorum bu avent ürünlerinde anne memesi reddi yaşamışlar o markadan korktum açıkçası
Zeynep2009 Elfelf475 anladım canım evet olabilir banada belki onun için ilk gün vermeme izin vermediler demekki ama sonrasında ikna edemedim ne kadar denediysem
lunam Elfelf475 ben de bunla ilgili bir doktorun yazısını okumuştum, anne bebek arasındaki uyum sağlandıktan sonra emzirme başarılı bir şekilde devam ediyorsa emzik sürece dahil edilebilir diyor. Siz bu eğitimi hangi hastanede aldınız acaba merak ettim 😊
Elfelf475 Zeynep2009 almayan da almıyor sanırım 4 yeğenim var hiçbirine anneleri tutturamadı suluk bile kullanmıyor üçü gerçekten garipler su bardağı ile başladılar su falan içmeye 😁
Elfelf475 lunam medipol megada salı Perşembe günleri online eğitim veriyor ebemiz sonra her kontrol sonrası odasında da görüşme yüzyuze destek alıyoruz 😊 ben de duymuştum ilk haftalar bebeği yalancı meme ile kandırmamak gerektiğini aman sonda isterse alır istemezse almaz önemli olan anne sütünü alabilsin de benim için yeter 🥲
Medilifegun Aynuromer ilk kizim avent dışında bir emzik asla kabul etmiyor meme reddi de yaşamadık ikinci kizim 2 haftalık orada chicco filan denedim ama sadece avent kabul etti meme reddi yaşamadık
Elfelf475 ruveyda14 ben daha anne olmadım ☺️ hastanedeki eğitimde ama masaj fotoğrafları vardı ebemizin gösterdiği ben de basıma gelirse onları yapmayı düşünüyorum yediginize dikkat edin hemen ilaca düşmeyin dedi mesela ama şimdi her bebek de aynı olamaz ki yaşayıp görmek gerek bence
elkacin Konuya yazan hanımlara genel olarak aşağıdaki videoları izlemesini öneririm, umarım hiçbirimizin ihtiyacı olmaz 🙏 kimseyi yargılıyor gibi olmamak için genel yazdım; (25.40tan sonrası)