Missmanan İlk hamileliğim 17. Haftada hissettim 🤗tabi kişiden kişiye değişiyor biranda kilo aldıysanız o da biraz geciktiriyor olabilir... şimdi 30. Haftadayım her şey çok net Allah biran önce yaşatsın çok güZel bi Duygu 🤗💕💕
Deniz14 Missmanan benim de ilk hamileliğim 16+1 iz bugün sanki pıt pıt bir şeyler hissettim erken olduğunu biliyorum gazdır muhtemelen diye çok üstünde durmadım kafam karıştı🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Missmanan Deniz14 bence gaz değildir insan gerçekten onu ayırt edebiliyor☺ zaten ilk zamanlar kalp atışı gibi oluyor o anın keyfini çıkarın 🤗 sonra artık netleşiyor 😍
Turkan Gzd bende 15+5 hamileyim bişey soruyum kusura bakma rahatsiz etdiysem bebek 16 ci hafdada tekmemi atiyo?
Turkan merhaba kizlar bişey sormak isdiyorum bu gun uykumda bebeyimi ultrasonda goruyorum ama arkasini donmuw doktordan soruyorum cinsiyeti nedir diyoki bak pipsi gozukyo oglan bunun anlamj nedir . bu arada 15+5 hamileyim cinsiyetini daha oyrenmedim
Missmanan Turkan cinsiyet öğrenme zamanı geldiği için rüyalarınıza yansımış olabilir o haftalarda hep oğlum olduğunu görüyordum ama kızım olacak inşallah 😍💕
Gzd Turkan olurmu öyle şey ne rahatsızlığı 😌 evett tekme atıyo hatta videoya çekmiştim bi kaç kere ard arda yaptı karnım yukarı çıkıp iniyodu😊ondan sonrada hergün hissetmeye devam ettim düzenli olarak kahvaltıdan sonra akşam yemeğinden sonra birde gece geç saatlerde hareketleniyo ☺
nurbanuoksuz Turkan eğer ilk hamilelikse 20nci haftaya kadar vakti varmış. kişiden kişiye de değişiyomuş 😊
Gzd Turkan insallahh en kısa zamanda hissedersin, yemeklerden sonra uzanıp dinlen daha çok o zamanlar hareketleniyolar😌