Minik_mucizem2 1dilaraca bence beklemek en iyisi en azından şüpheleriniz varsa 2 , 3 gün kala yapin testi
Dilara0638 1dilaraca o testler 6 güne kadar doğru sonuç diyor ama yinede en sağlıklısı 2-3 gün kala bence 🤷♀️
Nazmila1978 1dilaraca adetime 10 gün var daha yarım saat önce test yaptım hayalet çizgi çıktı pistta görebilirsiniz
1dilaraca Minik_mucizem2 piskolojikmi ne artık anlayamıyorum karnımda ağırlık var gibi hissediyiyorum lekelenmem de oldu ama geçti bekleyemiyorum çok istiyorumda yoktur diye korkuyorum 😑
Minik_mucizem2 1dilaraca bazen psikolojik te olabiliyor ama sakin stres yapmayın içinizi ferah tütün bikac gün daha bekleyin insaAllah hamilesinizdir. Bende kendimi bi garip hissediyorum daha 12 gün var bekliyorum
1dilaraca Minik_mucizem2 aynen sanki karnımda bişey kipirdiyomus gibi geliyo sonra saçmalama Dilara gaz o diyom🤣
Nazmila1978 1dilaraca bide sakın banyoda yapmayın nemli ortamda yanlış cevap veriyor idrarınızı Bi kaba yapın daha sonra yatak odasına testi deneyin😊
Minik_mucizem2 1dilaraca hissedebilir insan hamile oldugunu ama birşeylerin kipirdamasi felan imkansız. Var mı başka belirtileriniz
Gunesim1 1dilaraca benim 2 hafta vardı internetten verdiğim sipariş gelince meraktan denedim. İlk defa gebelik testi yapacaktım hayatımda. Pozitif çıktım 😀😀
Gunesim1 Gunesim1 dr. Prüfer diye bi markanın 10 tanesi 18 tlydi. Sırf ucuz diye almıştım. Eczanede çok pahalıydı.
1dilaraca Gunesim1 bende şimdi bakımda trenyolda 12 kisi 18 TL uygun geldi ama kargo Allah bilir ne zaman gelir ben oturduğum yerde meraktan duramıyom 🤣