bebegimizibekliyoruz1 Gulerdemr01 gaziemirdeyim 26+0 haftalığım tüm gün oturup bebeğimin hareketlerini izliyorum. 😂
Denizz35 bebegimizibekliyoruz1 Bnde Gaziemirdeyim 40. Haftalık doğuramayan gillerden 😄😄hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba
yesimmasf bebegimizibekliyoruz1 ay bende menderesteyim 31 haftaligiz gaziemir gorunce yakin hissettim niye bilmiyorum 🙈
Gulerdemr01 Merveelisa ay bacım sorma valla suan yorganın altından çıkamyorum valla 😀😍inşallah sağlıkla kucağına alırsn bebeğini
Ouzc Merveelisa biz de Bornova dan bu sabah uyanınca eşime aynısını dedim iki gün önce klima açıyorduk resmen bi günde kış geldi 🙈
Denizz35 Kızlar doğum için önereceğiniz devlet hastanesi var mı ya bucaya gittim bı kaç defa doğum alanı hakkında bilginuz var mı burda post açmışlardi iki gün önce bı kadın doğum yapmış memnun kalmamış kafam karıştı 😔
246810 Denizz35 hastane konusunda Ben de karar veremedim 😑 İzmir’de tanidigim birisi de yok buraya gelin geldim eşimin işi gereği eşimin arkadaşları urlayi önermişler araba da olmayınca ulaşım benm için zor olacak şu an için urlaya karar verdik bizde 🤷
270419 Denizz35 ben ilk doğumumu Dokuz Eylül de yaptım şuan ikinci içinde oraya gidiyorum kesinlikle tavsiye ediyorum çoğu özelden daha güzel 👍
Denizz35 Gulerdemr01 Bornova Türkan ozilhan hastanesi mi bahsettiğiniz yada bu hastane nasıl bilginiz var mı ☺️❤️
Gulerdemr01 Denizz35 orayı duymadım bak internetten arastr hatta bigun müsait olduğunda git arastr bakalım bilgi all en güzeli