Maya1903
Merhaba arkadaşlar medilife Beylikdüzü’ne gidiyorum burada Doğum yapanlar bilgi verebilir mi odalar nasıl ebeler nasıl hastahane temiz mi memnun kaldınız mı doktorunuzdan ve Ekibinden ayrıca fiyatlar size göre nasıldı hastane fotoğrafçısını kullandınız mı merak ediyorum bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim 😊
Burcu59
Ben 2 dogumumu orada yaptım odalar temiz ve güzel. Benim kaldıgım odalar ferahtı. Karsısındaki odalar biraz daha kücüktü ama onlarda iyiydi. Odalar biraz sansa geliyor sanırım. Ebelerde ilgililer ama cok güleryüzlü degiller. Bebek hemsirelerinden cok memnun kalmıstım. İlac vs saatlerini aksatmıyorlar. Fotografcıyı kullanmadım bana bi cekilisten hediye gelmisti dogum fotograf cekimi. Bu sefer düsünüyordum ama dogumumda doktorum olmayacagından dogumu Reyapta yapacagım. Ben memnun kalmıstım genel olarak. Konusulan fiyattan ek bir fiyat cıkarmıyolar. Bebegin asısı yapılıyor topuk kanı alınıyor mama gerekirse onlar yapıp veriyorlar anne ve bebegin dogum sonrası ilk kontrolu o fiyata dahil. Yani gayet makül.