elmaliturtamm Moniza valla 38 deyim 35 e kadar 9-5 falandı yazı hep ayranla geçirdim şimdi biraz normal seyrinde :)
Moniza sulekbly bende daha 10 haftalığım bugün 9 a 6 oldu eşim çok korktu bise olur diye size danışmak istedim Gecegunesi bende aynı ilk gebeligimde de sürekli bunu yaşadım 2. De öyle geçecek gibi duruyor
Gecegunesi İki gebeliğimdede yaşadım kan değerlerinden sanıyordum ama değilmiş kan değerlerim iyi çıktı sebebini bilmiyorum ama sürekli yaşıyorum, özellikle açsam ve sıcak yerdeysem..
Busra2013 Moniza ben doktora gıttıgımde cok heyecan yapıyorum nabzın bıraz yuksek dedı heyecandanmı oldu bılmıyorum
Deletedmom54555 Benim de düşük tansiyonum. Doktoruma sordum öyle olması daha iyi yüksek olursa kötü dedi
Moniza Deletedmom54555 bende sorayım diyordum oh çok şükür .ben bu ara çok duyuyorum karnında bebek ölen korktum sanieim bende öyle olursa diye
elmaliturtamm Moniza böyle saçmalıklra inanmayım ya doktorları dinleyip onlara güvenim sadece tansiyon düşüklüğünden bebek ölümü vs lütden inanmayın böle şeylere herşey Alllahtan …
Moniza elmaliturtamm ben tansiyon dusuklugunden bebek ölümü olur falan yazmadım düzgün okursanız anlarsınız bizde biliyoruz her şeyin Allah tan olduğunu doktor haricinde kimsenin dediğinede inanmıyoruz lütfen muhalefet olmak için yazmayin
elmaliturtamm Moniza tansiyon düşüklüğü postunun altına yzıyorsunuz ne dediğiniz bile belli deği bence siz önce ne yazmak istediğinizi anlayın muhalefet olmak isteyen çıkmaz , benim düzgün okumamdan ziyade sen ne demek istediğini düzgün anlt önce 😉