balbocegim27 Sancarefeem pandemi nedeniyle ölçmüyolar bende bi kere ölcturmek istedim normalde olcmuyoruz da abla gel seninkini ölçelim dedi tanıdık olduğumuz için
Duy_gu Sancarefeem yani benim gittiklerim ölçüyor hep pandemi dolayısıylamı acaba bilemedim Baska eczane varmı sor baskılarına sağlık ocağın yakın değilmi orda ölçer
Sancarefeem Duy_gu sağlık ocağının yanında var bitane sadece gittim ölçtürmek istiyorum tansiyonumu dedim hayır ölçmüyoruz dedi oysa istanbulda elimle ölçtürmüştük bende acaba terbiyesizlik mi yaptım ölçmüyorlar mı acaba diye bi sorayım dedim
Sancarefeem neslihann7 bende ölçtürdüm istanbulda ama anlam veremedim neden böyle yaptılar insan hamile demek ki bi derdi var der ya gerçekten üzüldüm şimdi
Sancarefeem balbocegim27 sanırım ondan da kaynaklı olabilir istanbulda ölçtürdüm 1 ay önce bende heryer ölçüyor sanıyorum internetten alayım bari alet eve eczanede sordum 350 400 TL diyorlar bide
Sancarefeem benkendall demek ki canım bide bazıları ölçüyor 1 ay önce istanbulda ölçtürdüm bende ölçerler sandım