Mervek92 İlk üç ayda 3,5 kilo aldım göbeğim birden büyüdü çok erken gibi geliyor benim gibi olan var mı merak ediyorum şuan 14. Haftadayım
dakpinar- Mervek92 beslenme düzeniniz nasıl 🥰 ilk üç ay genelde kilo veriliyor 20 den sonra alınıyor deniliyor ben de o şekilde 20 den sonra almaya başladım ilk kılomu ama bünye farkı var , belkı sız ılerleyen zamanlarda almazsınız 🤍
Evrim1906 Mervek92 ne zaman ne kadar aldım bilmiyorum ama oğlum da 55le hamile kaldım 75le doğuma girdim şimdi 55 kiloyum 9+6 hamileyim bakalım bunda ne kadar alacağım
Gonul_1 Mervek92 normal olan 1 ayda 1 kilo almanız yemeniz içmenize dikkat etin doğum yaparken çok sıkıntı yaparsınız doktorunuzun sizi uyarması lazım
dakpinar- Merve2234 henüz yaptırmadım kuzum kararsızım da 26. Haftaya giriyorum bu gece ama bilemiyorum ne yapsam diye düşünüyorum ☺️ Sen kaçıncı haftadasın ❤️
Merve2234 dakpinar- 24 haftalığım canım bende her ay 1 kilo alıyordum bu ay 3 kilo aldım diye doktor gizli şeker olabilir yükleme yapıcam dedi bende düşünüyorum
Mervek92 Gonul_1 yeme içme aynı şekilde çok sağlıklı ve düzenli beslenen biriyim zaten 50 kilo ile hamile kaldım fazlalığımda yoktu ama neden böyle oldu anlamıyorum