Liiiiii Böyle bir baş ağrısı yok 3 gündür geçmek bilmedi . 13+2 deyiz . Normal mi bu ? 24 saat uyumak istiyorum , sadece peynir ekmek yiyim , basla bir sey istemiyorum. Ne yapacak bilmiyorum
Emineomer Liiiiii Canım ben iki hafta çektim akşam belli bir saatte başlıyordu biraz geçince uyuyordum sonra zınk diye ağrıyla uyanıyordum gerçekten çok zor parol içiyordum günde üç tane ama sonra geçiyo sabretmekten başka çaresi yok zor çeken bilir çok iyi anlıyorum seni soğuk kompres yap o da rahatlatıyo baya
Anne_N Liiiiii Geçmiş olsun. Geçen gece benim de oldu. İlaç da içemedim. Hatta ağrıdan midem bulandı. Bol su içtim iyi geldi o şekilde geçti. Ayrıca tansiyon da olabilir. Ağtıdığı zaman ölçüm yapın mutlaka. Umarım tekrar etmez.
gldn065807 Liiiiii aynı durum bendede var 13 haftaligim bende şuan başım çok kötü parol icicem artık yapacak bisey yok oda çok bisey yapmuyo ama
Liiiiii eslene haftaya cuma ikili tarama testi cıkınca gidicem , o yüzden bekliyim dedim parol aldım daha hafifledi
Aycha Liiiiii Merhaba, şiddetli ve ara vermeden devam eden baş ağrılarında, her ihtimale karşı mutlaka acil servis veya nöroloji uzmanına gitmek gerekir. İhmal etmeyin lütfen. Geçmiş olsun.