busrakoylu bence doktorunuzdan memnun değilseniz değiştirin bu kulak burun boğaz falan değil bu süreç çok kritik anneler zaten panik ki ben kendimden yola çıkarak söylüyorum , ikiz gebeyim ve ikiz gebelik daha kritik bi dönem .. insanın en başta kendinden çok doktoruna güvenmesi gereken bir durum , bende ilk başlarda başka doktora gidiyordum ama beni okadar kasıyordu ki tek Bilgi verme yok sürekli olumsuz ben panik atak geçiriyordum kesin bişey var diye her hafta doktora gidiyordum resmen doktor değiştirdim maddi olarak zorladı beni belki ama anlayışlı ve pozitif doktor her zaman ışık oluyor . Her hafta doktora gitmiyorum mesela artık , ikili testi doktor bana söyledi ben istemiyorum dedim açıkcası bende önermiyorum ikiz olduğu için kanda yanılma payı çok fazla ve kafa karıştırır eğer yaptırdığında çocuğu aldırmayı düşünmüyorsan yaptırma kaldı ki ikiz yanılgı ya göre hareket etmek can sıkar gibi detaylı bi şekilde anlattı bana … ikiz olmasaydı da yaptırmazdım .. yanlış bi konuşma tarzı sonuç olarak buna o karar vermese keşke . Olumsuz olduğunda bu çocuğu aldır deme hakkına da sahip hisseder kendini bi anne olarak bence buna takılmayın memnun değilseniz değiştirin ve siz iyi gelen bi doktor bulun kendiniz ve iki canınız ona emanet olacak