Dmteyll Kızlar 14 haftalik hamileyim ama daha hiç kilo almadim sizce normal mi ilk zamanlar hep veriyordum şuan hamile kaldigim kiloma anca gelebildim
AlyaEkmen_ Dmteyll normal canım benxe 20.haftaya kadar hiç kilo almadım 23+3 deyiz şuan 2kg almışız 🤰💙
gldn065807 Dmteyll bende 13 haftamdayim 2 kilo verdim dahada almadım kafana takma bebis iyiyse sorun yok
Semy Dmteyll normal tabi ki. 30 haftalığım 3 kilo aldım 20 den sonra almaya başladım oda azar azar yani. Yediğime içtiğime dikkat edip bol su ve yürüyüş eşliğinde alacağım en az kiloyu almaya çalışıyorum. Yani hamilelik demek kilo almak demek değildir.
Guley_ 4 Ayda 5 kilo verdim canım 5.aydan sonra almaya başladım 6 kilo aldım doğumda gitti zaten onlar doğumdan sonra iyi oluyo çabuk gidiyo alma kilo boşver 😀 bebeğin iyiyse sıkıntı yok
Nigarhacizade Guley_ ben de 28haftamı doldurucam bu hafta sonu. Ve daha 1 kilo aldım. Doğuma kadar ortalama 10hafta kaldığını farz etsek😹 sizce max kaç alırım doğurana kadar? Çook çook az kilo alıyım istiyorum bebek iyi olduğu sürece
Nigarhacizade Guley_ maks 6-7 alıyım ya nolur😹🌸 sonra doğurunca gitsin rahatlıkla. Çok takıntılıyım da kiloya