BHNF ne düşünüyorsunuz sağlık ocağına gidiyorsun normal aşı yerine sizden habersiz covid vuruyorlar tepkiniz ne olurdu
1anne2nefes BHNF sağlık ocağı doktorlarından ve hemşirelerinden oldum olası nefret edıyorum tabi ki benim bulunduğum konumdan bahsedıyorum(tenzih ederim) hiç mi işini düzgün yapmazlar ya hiç mi insanın yüzüne bakmazlar bütün gün suratsız suratsız gezıyorlar bu ne demek ya okuma yazman var nasıl karıştırabilirsin
ebruzb BHNF sabah sağlık ocağında tetanoz 2.dozumu oldum yani ben öyle sanıyorum🤓😂😂 içime kurt düştü bak😂
Durussss BHNF öyle saçmalık mı olur sağlıkçılara da güvenemiyeceksek vay halimize daha yetişkinlerde bile üçüncü faz olmamışken yeni doğmuş bebeğe ne hakla korkumuzdan hamileyken bile sorgularken çok sinir bozucu yanlışlık degil bence kasıtlı 😡😡
Ilkmercimekgeliyor Ay inanmiyorum ya. Bunun yanlisligimi olur. Kesinlikle kabul edilebilecek bisey degil bu😠
elisss_61 BHNF Trabzon’da yaşıyorum. Covid aşı odası ile bebek aşı odaları farklı, buzdolabları farklı hatta uygulayanlarda farklı yani karışma imkanı yok her yerdeki sağlık ocağı da aynı tedbirleri alır diye düşünüyorum bence asli olmayan bir Bilgi.
Durussss elisss_61 bende aslı yoktur diye düşünmüştüm gerçek bilgiymiş bütün haberlerde doğrulandı maalesef
BHNF elisss_61 Aslı yok deme bak kendileri itiraf ettiler . demek ki Aslı var . Bende hemşireyim sağlık ocağında da bulundum bir müddet tüm aşılar aynı dolapta muhafaza ediliyor . odalar veya dolaplar farklı olsa ne olur ki vuracaklarını vurmuşlar
Tuuub BHNF mahkemeye veririm oranın altını üstüne getirirdim ne hakla, hamile iken bile ilerde aşı bebeğime ne etki yapar acaba diye düşünürken böyle bişi yapmaları, düşünmek bile çıldırtıyor insanı 😠😠
Durussss Tuuub insanları böyle böyle inandıracaklar ve yeni doğmuş bebeklere enjekte edecekler amaç bu uyanık olmak lazım
Sblatc BHNF bende az önce gördüm bu haberi. Önce kendi çocuklarında denesinler o zaman görelim. Nasıl bi zamana denk geldik böyle. Çalışması bitmemiş aşıyı insanlara yaptıkları yetmedi yetişkinlere yapılan aşıyı bebeklere yapmak nedir. Bi yan etki olsa kimse aşıdan olduğunu anlamaz bile. Allah fırsat vermesin kötü insanlara
elisss_61 BHNF Ben Aslı yok derken elbet yanlışlıklar olur ama öyle bir izlenim verildi ki sanki çok yapılmış bu hata gibi bir kez karşılaşılmış o da mahkeme sürecindeymiş bundan bahsettim. Allahım bizi de çocuklarımızı da esirgesin yoksa gidiyoruz gözü kapalı güvenip yaptırıp geliyoruz 🤷♀️