Ayca1903 Ne yspcm ya kalbi normale döndü şükür ama suni alamıyorum sancımda az cikiyo dua edin nolur sezeryan istemiyorum eve gitmeme izin verir mi ki ?
Delicesareti Ayca1903 doğum yapmadım henüz bilmiyorum ama normal Doğumda bu kadar diretmenin anlamı yok bence olmuyosa olmuyo bebeğin hayatını tehlikeye atmayın derim doktorunuz ne öneriyosa onu yapın
1anne2nefes Ayca1903 neden sezeryana karşısınız neden riskiniz var neden tehlikeye atıyorsunuz çok merak ettim
ilknurum61 Ayca1903 bebeğinizi düşünmeniz gerekiyor sezaryen istemiyorum ne demek Allah korusun bebeğinizin hayatını tehlikeye sokuyorsunuz
Evrim1906 Ayca1903 sezeryan için korkma canım bebeğin ve senin için hangisi hangisi sağlıklıysa onu yap normal diye zorlama
Semiha_ Ayca1903 Bebeğinizin kalbi yavaşlıyor ve siz hala sezeryan istemiyorum mu diyorsunuz kusura bakmayın ama bencilsiniz ..
guzellanne Ayca1903 benim annem de ablamı doğururken bu durumu yaşamış canım ablamın kalp atışı zayıflamış o yüzden sezeryana almışlar. Siz de sağlıkla bebeğinizi Kucağınıza alın inşallah bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli 🤲🏻
Suzanne Ayca1903 canım doktoru dinle ne olursa olsun bebeğinden önemli değil sezeryandan bu kadar korkma benim ablam oldu o kadar kolay atlattı ki doktor bana dese asla çekinmem olurum eğer normal doğum bebeğini tehlikeye sokarsa sonradan çok pişman olursun
Ayca1903 Hayır suni verince oldu kendi sancımda normal suan bebek o yüzden dedim yoksa illa olmam diye bisey yok