tco Selamlarrrr👋🏻👋🏻 Kizlar 31 haftalik hamileyim. 57kg ile basladigim bu yola 67 kg ile devam ediyorum🤭😁. Hic bulantim Kusmam vs. Olmadigi icin hamileligimin basindan beri simarikliga vurdum🤭 yedikce yedim🤪 Cevremde çoğu kisi 30 lu haftalardan sonra bebek buyudugu icin baski yaptigini ve annenin kilo artisinin azaldigini söylüyor. Bazi kesimde istahin daha da arttigini söylüyor sizlerde durumlar nasil? Merak ediyorum
Nuraypazarlioglu tco bende 55 ile basladim.65 67 olmuşumdur ilkkez bu rakamları görüyorum ve şok oluyorum. Bende de bulantı istifra olmadığı icin kilo kaybı falan yaşamadım hic
Susam tco benim yavaşladı canım 35+3 olduk kilo bile verdim diyebilirim doktorum bi sıkıntı olmaz bebek için beslenme düzenini bozma yeterli dedi
Heather tco valla 37. Haftanın yarısındayım hala haftada 1 kilo alıyorum ne yavaşladı ne hızlandı. Şu an şükrediyorum 4 ay kusmuş olmama, o zmbda haftada bir kilo alıyor olsaydım 37 kilo almış olurdum. Bünyeden bünyeye değişiyor bu konu bence:)
Maya1903 tco bende 35 haftalık hamileyim başlarda çok hızlı aldım ama üç haftadır hiç kilo almadım ve kilom sabitlendi sanırım belli bir yerden sonra duruyor demekk ki
tco Nuraypazarlioglu hahaha bende soklardayim ben kilo alip hamile Kaldim hayatimda hamile oldugumu gorentigimde 10 kilo alir bitiririm bu isi diyorum nerdeeee😂 simdiden aldim 10 kiloyu suanki hedefim max. 70 Olmak
tco Heather cok sukur kusma yaşamadım ben . Onunda ayri bir zorlugu var😒. Kusanlar daha cok kilo alir derler bilemedim😊🤭
Nuraypazarlioglu tco 😁 doğum sonrasına planlarım var eskisi gibi olmak 😁inşallah olabilirim yoksa psikolojim iyi olmaz🤗
tco Maya1903 bende genellikle annenin kilo alimini 30. Haftalardan sonra yavasladigini duydum dogru demek ki😊
Rzgr tco ayni öyle kimsenin hamileliği diğerine benzemiyor, beslenme düzenim hamileliğin başından beri aynı ama 7. Aydan sonra kilo olmaya başladı 🤷🏼♀️
Littlemisssunshine Ben de 6. Ayım bitti, 4 kilo aldım. Ama artık eskisi gibi yemek yiyemiyorum, bir çorba şçsem tıkanıyorum. Dediğiniz doğru galiba, ben 25. Haftamda olmama rağmen hissediyorum mideme baskı yaptığını.
Semakacan tco valla 33 haftalığım son 1 haftadır iştahım baya arttı canım inşallah bebeğe gider kilolar ama gece geç saatte yatıyorum bişey yemeden yatmıyorum ve sabah 6-7 gibi açlığıma uyanıp biseyler yiyorum 😂 sıcakta pek iştah olmaz diyodum ama oluyormuş 😋