Slnn1122 Bebekisteyenn predictor Erken gebelik testini kesinlikle tavsiye ediyorum bu Marka Kesinlikle doğru sonuç veriyor ben adetinin gecikmesine on gün kala yaptım çift çizgi çıktı aynı şekilde birkaç arkadaşım daha da yaptı onlarda da %100 doğru sonuç verdi
Bebekisteyenn Alparslaninannesii attım ıslak mendille sildim gitmedi kuruma çizgisidir diye düşündüm ama erkende de çıkmadı ya
Deletedmom_85 Hanımlar Ovulasyon testi iki gün Poxitif çıktı. Dün bugun normal mi bu durum normalde Bi gün çift çizgi çıkar diğer günler silik olmaya başlamaz mı
Papatya-Kokusu Slnn1122 Bence o test tırt bende aldım 4 gün varken o kadar silik cıktı ki kuruma sandım normal kaset testte daha koyu cıkmıstu bir gün sonra yaptığımda bence kaset testler daha güvenilir gebelik konusunda 😂 @Bebekisteyenn
Slnn1122 Piyasadaki çoğu markaya göre çok daha Güvenilir ve eczane dekiler de öneriyor fiyatı ben aldığımda 55 tleydi dört ay önce almıştım
Eda-1997 Slnn1122 kesinlikle katılıyorum bende öyle öğrenmiştim adetime 4 gün kala ama sen çok pahalıya almışsın demek ki fiyatı düştü ben 20 TL’ye aldım 1 buçuk ay önce 😅
Kader_arslannn Adetime 10 gün vardı pozitif çıktı ezZanedeki doktur pozitif hamilesin dedi bir gün arayla test tekrar yaptım negatif adetime 4 gün var yapmaya korkuyorum sizce hamilemiyim kafayı yiyecek😞