Hatice_ee Burcukra ben 38+4 deyim oglum olucak allah izin verirse ne bi sanci var ne baska bisi heycanla gelemsini istiyorum💙💙🤲
Elanur71 Burcukra bu aydaki bebekler sabırlı çoğu 40da doğum yaptım diyor😁 bizde bugun 39 haftalık oldum bakalm ne zaman gelicek
Sulee_ Burcukra kizlar erken gelir derler ama bence tam tersi bizim kızda nazlı çıktı 39 haftaligiz tık yokk😂
pamk00 Burcukra 1 santim açıklık tek var sancım çok var doktor da gördü doğum sandı alttan bakınca 1 santim dedi bekliyorum ama alttan çok sancı vuruyor kımıkdayamıyorum
Burcukra pamk00 bende geöen gün sancıyla gittim ama açıklık yoktu nst de sancı çıkmadı bakalım ne olacak
Hatice_ee Zelsonr hrmen gelsin istiyoruz herhalde 💙💙💙💙🤲 ben oype istiyorum hemen gelsin kucagimda olsun .
Zelsonr Hatice_ee Evet yaa hemde çok istiyorum öpüp koklamak sarılmak sevmek istiyoum😔💙 Ama oğluşum gelmek istemiyor keyfi yerinde maşallah 🤷
Hatice_ee Zelsonr ayni sekilde yarin tekrar kontrolum var normal dogum oldugu icin gunude belli degil ne zaman gelicegi 10 gun kaldi ama belki 41. Haftada bile gelebilirler 🤣🤣
Zelsonr Hatice_ee Aynı durumdayız canım bende salı günü gitmiştim sancı yok herşey normal dedi. Pazar günü tekrar gel nst çekelim dedi. Gidicem bakalim. Aynen dediğin gibi 10 gün kaldı ama geçedebilir🤷😔🤪