Sekerk Ne yesem.midem. yanıyor sonuç kusmaya kdr gidiyor ama artık ağrı mi yanma.mi bilmiyorum..eziyet gibi ilaç fayda etmiyor kusma.isyltegi oluyor mide kabul etmiyor napacagmi.bilmiyorum.cayi cayır yanıyor abartmıyorum dün modemden kan gelene kdr kustum.doktorlar mideye baskı.yapiyor bebek.diyor ama.bu ağrıya döndü artık yaşayan varmı lütfen????
elmaliturtamm Sekerk size tavsiyem bu haftalarda hiç tatlı meyvesuyu vs falan yemeyin içmeyin çok kötü tetikliyor
Esrakurtoglu96 Sekerk geceleri uykudan uyandırıyor beni de 😓 bende çözüm bulamadım, yoğurt hafif geçiriyor tek
minikprensimmmm1234 Sekerk Ben yarım çay bardağı kadar patates suyu sıkıp içiyorum biraz rahatlatıyor canım
Sekerk Nilsubatu bende öyleydim ama şu iki üç gündür yaşadığım.sey etki etmiyor mide ağrısı sanki midemde yara var gibi bı hiss
Sifaekiz Soda rahatlatıyor beni sadece inanın yangıdan ağlıyordum birde şey farkettim domatesin kendisi ve salçası çok yanma yapıyor diyetisyen arkadaşta onayladı uzak dur dedi. Soda deneyebilirsiniz inşallah işe yarar
Elmas61 Sekerk bende 37+3 üm yazdıklarınızın tamamını istisnasız yaşıyorum. Doktorlar ancak ilaç yazıyor ama hiçbir işe yaramıyor ne yazıkki. Ben soğuk süt içiyorum artık her seferinde ilaç içmemek için biraz işe yarıyor. Yada sade soda da içebilirsin o da iyi geliyor. Tamamen hiç bir türlü geçiremedim ne yazıkki
Pinarrsu Sekerk doktorunuza neden soylemiyorsunuz kendinize eziyet ediyorsunuz, Nexium hap bitkisel mide hapı, benim doktorum onerdi, çokta iyi geliyor, hemen alip içebilirsiniz, arastirin hemen, kendiniizi rahatlatin 🙏🙏