minikprensimmmm1234 Kızlar 37+4 deyim bebek döndü ama kanala girmedi 34 den beri baş aşağı sancım 70 e çıkıyor nst de rahimde açıklık yok hurma suyu rahim yumuşatıyor muş burda denk geldim yapan varmı
ogrencianne35 minikprensimmmm1234 ben neler yaptım olmadı normal doğum dönmüştü kızım ama doğuramadım 😂😂
minikprensimmmm1234 Dün de akşama kadar ara ara beyaz sümüksü gibi koyu kıvamlı akıntı geldi içi böyle beyazımsı damarlı gibi sanki ama kırmızıfelan değilözür dileyerek yazıyordum böyle sünen bir yapısı vardır Nişan herkes de kanlı veya kahverengi mi geliyor
EmelAkman minikprensimmmm1234 yiyorum da içiyorum da hurmayı çok severim hamileliğimin başından beri yerim suyunuda 3 haftadır içiyorum tadı iğrenç oluyo kaynatınca ama sırf açılmam olsun diye çektim o iğrenç tadını gel görki hala açılmam aynı ge bebek kanalda değil 🥲
minikprensimmmm1234 ogrencianne35 Bana da üst vajina kemiği biraz basık dedi canım Çatı muanesi oldum
minikprensimmmm1234 Mom54544 Bende yiyorum canım dün de beyaz kıvamlı akşama kadar parça parça akıntı gibi bir şey geldi ama akıntı gibi de değil sancım da oluyor bacaklarım falan iki gündür acayip sancıyor
ogrencianne35 minikprensimmmm1234 ay bak valla doktorunuz eğer normal doğum zor olur derse riske atma ben atamadım sezeryan doğum yaptım
Mom54544 minikprensimmmm1234 Yooo bende hiç bişey yok 😂1 haftaya yakındir yiyorum hemde Beyaz akıntı var bende fitil kullandiysan bilirsin onun kalıntıları gibi az az sancı vs de yok bu hafta hiç sadece ayağa kalkınca bacak aram acıyodu o şiddetlendi biraz
minikprensimmmm1234 Mom54544 Fitil kullandım da öyle değil canım benim de bacak aram zonkluyor sanki iki gündür acaba kanala falan mı iniyorlar
minikprensimmmm1234 ogrencianne35 Evet canım bana da dedi riske atmayalım zorlanırsın dedi bide iki kez 8 haftalıkken düşük yaptım onun için de riske atmayacam dedi salı günü tam belli olacak bende doktor öyle konuşunca ister istemez korktum da
Mom54544 minikprensimmmm1234 Bilmiyorumki valla çözemedim doktor da bişey demiyo devlet hastanesi malum keşke özeli birakmasaydim diyorum şimdi iyice 😏
minikprensimmmm1234 Mom54544 Bende devletin özel muanesine gidiyordum canım doktor doğuma falan girmiyor muş ondan özele geçtim doğuma girmeyen doktoru ben napıyım devlette de bu sorun oluyor
Mom54544 minikprensimmmm1234 malesef her zaman aynı doktor a denk gelmiyo evet ama yapacak bişey yok 7500 8500 liraya tekrar tüp bebek tedavisi yaptırırım bı doğuma o kadar veremem tedavi sonrası diye doğum zamanı mecbur geçtim devlete