MertEgem2241 Pcr testim negatif ama belirtilerin hepsi var ve kanda d-dimer 1776 çıktı enfeksiyon çıktı ciğerlerime inmiş olabilir mi cok korkuyorum benim gibi pcr negatif olup kan test sonuçlarıniz nasıldı 28+4 haftalığım
K88_ MertEgem2241 ben de ishal mide ağrısı halsizlik şikayetiyle gittim covid testi yaptırmadım ama kan tahlilinde o dediğin değer benim 1001 çıktı kendi doktoruma söyledim hamilelerde o değer yükselirmiş zaten önemli bir şey değilmiş. Bu arada geçen sene eşim covid pozitifti ateşli geçirdi ve ben ona bakmak durumundaydım bende de üç gün sonra tat koku gitti ben de ve bir ay gelmedi iki kere test yaptırdım negatif çıktı
Yeni-anne4-02 MertEgem2241 bana da ilkin yaptılar pcr test negatif çıktı doktorum testler de yanılma payı var doğru çıkmayabiliyor tekrar test ver dedi belirtileri olduğu için tekrar verdim ve pozitif çıktı test tekrarı yapın isterseniz ama grip salgını da olabilir endişelenmeyin hastaneye tekrar gidin Allah şifa versin
Gizemin-minnakI @MertEgem2241 bende geçen kendimi kovid sandım . Test verdim negatif tüm belirtilerim vardı . Doktor bana ağır grip salgını da olduğunu söyler . Ayrıca kanda negatif çıkar ama pcr da doğru çıkar Kesin diye Biliyorum
MertEgem2241 Gizemin-minnakI cok gecmis olsun benim kan testim de değerlerim yüksek çıktı suphelendiler kan sulandirici igne ve antibiyotik igne yazdılar ama almadım daha napcam bilmiyorum sizin kanda nerde yaziyodu negatif diye
K88_ MertEgem2241 yok hayır kullanmadım bol su ile atlatmaya çalıştım çok şükür daha iyiyim siz de bir doktorunuza sorun o değeri içini rahatlasın 🌸
Fulyaaa1 Bayanlar hamilelerin kan tahlili vermesi gerekiyor pozitif olunca bi kaç değere bakıyorlar ona göre pıhtalaşma için kan sulandırıcı iğne veriliyor ben başladım
MertEgem2241 Fulyaaa1 banada verdiler başlamadım daha pcr testiniz ne çıktı karnımın üst tarafinda sancimda var
MertEgem2241 Zeyneb12 baş ağrısı burun tikanikligi yogun balgam öksürük karın ağrısı halsizlik ara ara boğaz ağrısı yanma hepsi var bugün karnımda sanci başladı cok kötü
Zeyneb12 MertEgem2241 rabbim tez zamanda şifanızı versin bol su tüketin meyve yiyin dengeli beslenin ve uykuya özen gösterin
Yeni-anne4-02 MertEgem2241 cumartesi ve pazartesi olacak şekilde yaptırdım ama benim eşimde pozitif çıkmıştı