Gmzoztrk lunaaa evet instagramda mutlaka doç. Doktor mehmet fatih karslıya bi bakın derim hatta kendilerine aşıdan sonra hamile kalanların ulaşmasını istiyor😊
lunaaa Gmzoztrk mutlaka bakicam😬adam isi biliyo arastirma yapicak demek verilero toplayip tam tez konusu😊
lunaaa hsqldnbebeqm ayy ne bileyim 😄deney konususunuz valla😝😂 bu gidisle ben de asi olucam vall he o degil asi oluyomusum diger ay hamile kaliyomusum ben de😳😝😂
lunaaa ExpatMom bunlari duydukca daha da sicak bakmaya basliyorum zaten sanirim kalmadam once olucam asimi biontech mi oldun acaba sey su an adetim adetken olsam daha mi iyi hani zamanlama olarak bi alakasi baglantisi yoktur da ne bileyim 😝🤷♀️🙈😬
gamzosgamzos lunaaa evet canım 12.haftadan sonra yapılıyor ama 1 doz 1 dozdur onunda bir koruma payı var zaten 1 ile 2.doz arası 3 hafta artık sanırım simdi hemen olsan digeride 3 hafta sonra olabileceksin 😊
Mu28 lunaaa ben 2. Doz aşımı oldum bir hafta sonra dört haftalık hamile olduğumu öğrendim çok şükür bir sorun da yok güzel düşünün. Aşı olmaktan da korkmayın derim hastalık her daim daha tehlikeli.
lunaaa Mu28 ayy ne guzel😍😌evet guzel dusunelim guzel olsun😌esim de oyle diyo.. bakalim bu gidisle ben de asi olurum gibi 🤷♀️ biontech mi olmustun acaba