saLeylaDnmez Kızlar bebek arabası için neler öğnerirsiniz çok kararsız kaldım minyon tipliyim baktığım arabalar hep büyük dışarda çok görüyorum küçük kibar arabalar nerden alıyor insanlar bunları anlamıyorum 🙄
Rabia88 saLeylaDnmez aynı şekilde bende çok kararsızım hem bebek arabası hem çantası hem bebeği nasıl tasirim bilmem apartman girişi 15 basamak 😞 bebe confort maia ve baby2go deluxe var aklımda ama henüz icleyemedim baby2go yu
ZeynepKarataTeytey Nesli1509 Bende çok beğendim çok kullanışlı gözüküyor ama biraz pahalı uygun fiyatlı bulan olursa paylaşsın
Nesli1509 saLeylaDnmez e iyide 13 ydan sonra zaten baska bir oto koltuguna gecmemiz gerekiyor e doona 1 yada 1.5 yasina kadar da kullaniliyo o yastan sonra da ucuz bir baston almak yeterli olur diye düşünüyorum.
saLeylaDnmez Rabia88 bebe confort elea ya bakmıştım bnde Bnde çok kararsızım bn kibar küçük hafif bişey istiyom zaten minyon tipliyim
Nesli1509 ZeynepKarataTeytey pahali ama iyi bir bebek arabasi ve araba koltugu almak istediginde de bu paralara çıkıyor bizim bagajimiz küçük o yüzden doona düşünüyorum
ZeynepKarataTeytey Nesli1509 bende düşünüyorum aslında bizimde bagajımız küçük aynı nedenden ve pratik olmasından dolayı