Mermaiddd Kızlar doğum yaptıktan sonra hastanede bebekle güzel fotoğraflar çekinmek istiyorum tesettürlü lohusa şal anne ve bebekler için şık takımlar ve taçlar satan bildiğiniz uygun bir site yada mağaza varmı.
sessiz_oyuncu Mermaiddd bende doğumdn sonrA fotoğrf çekimi yaptıracğm bunu araştırdım ama bişey bulamadm beyaz lohusa takımı sldam beyaz şal bana yakışmıyor bi türlü uyduramıyorum.
cahillesohbetikestim Mermaiddd kayınvalideme iğne oyası yaşmak yaptırmayı planlıyorum takımıma uygun 🥰
Elbet-birgun-kavusacagiz Mermaiddd beyaz bi sal takip yaninada cinsiyete gore lohusa cicekleri sal cicekleri oluyo ondan alip takabilirsiniz oda hos durur
Mermaiddd sessiz_oyuncu bende beyaz istemiyorum mevlüt yapar gibi pembede bulamadım kafama göre aslında düz pbe şal üzerine beyaz pembe çiçekli taç güzel olur gibi bebisede pembe beyaz şal ve küçük bi taç ama bunları toplayıp binaraya getirmek uygun tonlarda bulmak zor
Azizinannesi2 sessiz_oyuncu Tam Pembe değil zaten beyazlq pembe arasında kalmış renk varya ondan demiştim 🌼
Mermaiddd cahillesohbetikestim iyi günler de kullanmak nasip olsun inşallah benim yapabilecek biri yok
cahillesohbetikestim Mermaiddd amin inşallah aslında internette falan sürekli görüyorum çok kibar iğne oyalıyor yaşmaklar öyle de alabilirsiniz aslında hepsi burada da falan görmüştüm 😊
sessiz_oyuncu Mermaiddd evet uydurmak önemli ya. Soft renklerde güzel. Açık kahve ekru bej rengi flnda güzel
Azizinannesi2 sessiz_oyuncu bence olabilir aslında eşarp satan yerlere gidip üstüne koyup deneyebilirsin hem gerçekten görmüş olursun
Azizinannesi2 sessiz_oyuncu o zaman olabilir yinede görün öyle olun şimdi ayrı ayrı düşündüğümüzde güzel olabilir ama birleştiğinde belki içinize sinmicek ona göre alırsınız