busra1997alpaslan2021 Cirtcirtlimi yoksa normlmi aldinz nasıl birsey aldiniz resimli atabilirmisiniz Babynest gördüm oda çok güzel nette yardımcı olurmusunuz
beysenyil busra1997alpaslan2021 baybnest ben aldım pek de kullanmadım açıkçası. Reflü yatağı almaktansa yün minder yapıp altına battaniye ile destekleyip yükselttim aynı reflü yatağı mantığında oldu. İkisi de ilk 5 ay falan kullanılıyor ama benim dediğim şekilde büyüyene kadar kullanır diye düşündüm . Şuan 2.5 aylık oğlum var babynest e toplasak 10 kere anca yattı 😄
rgk busra1997alpaslan2021 ben baby jem in şu giydirilebilir gibi olandan almak istiyorum, hem bebeğin kaymasını engelliyor hem sağlıklı
Brcozkn busra1997alpaslan2021 babaynest neredeyse hicç kullanilmiyor bebek hemen büyüyor zaten. Reflü minderi ise hayat kurtarıcı 2 yaşında oggluma hala kullanıyorum ayagimda sallarken öğle uykularinda .
Kuzeymom busra1997alpaslan2021 az önce e bebekte indirimde gördüm siteden bakabilirsin benimkinin aynısı çok memnun kalmıştım ilk bebeğimde ikincide de kullanacağım
busra1997alpaslan2021 beysenyil aaaaa öylede mantıklı yatak yün değilde mağazadan aldim yatastan grk ozmn almaya
heyecanlibekleyiss Reflü yatağı hediye etmişti kuzenim onu kullanıyorum gerçekten çok gerekli bir şey. Çok kullanışlı.
Hilal-95 Brcozkn banada hediye olarak almışlar e bebekden ya ben de yan yatırma mideri almıştım ama reflü yatağını kullanmak istiyorm ama şunu sorucam size yıkasam yıkamadan kullanmak istemıyorm sorun olurmu acaba makıneye ataam bozulurmu yani
busra1997alpaslan2021 HavvaKork ilk doğduğundan itibaren reflü için birde kusma boğulma vs. Yaşamamkicin
Gizemin-minnakI @busra1997alpaslan2021 babynest gereksiz . Reflü yatağı alınmalı . Bebek Allah korusun kussa boğulmasını engelliyor . Ben yatağının içinede reflü yatağıyla koyup uyutmayı düşünüyorum.
Brcozkn Hilal-95 babynesti yikamistim 30 da en kısa programda 14 dklık hiç bişey olmamıştı. Reflu minderinin ise kılıfını yikamistim fermuarli cikiyor oda zaten .
busra1997alpaslan2021 Kuzeymom gittim baktım ama çok ince geldi bana ya yatağın altını yüksek tutarım daha iyi
momsturk busra1997alpaslan2021 şu an e bebekte indirimde reflü yatağı var. Ama nasıl olduğu hk bi bilgim yok
busra1997alpaslan2021 momsturk gittim baktım hiç beğenmedim begendim ise 180 coktu yani fyt bende yatagi biraz eğimli yaparım diyorum bilmiyorum ki