Emilyamir Bu gün usm gittim.Bebeğim 5 hafta 6 günlük.Ama doktor dedi 4 hafta 6 günlük.1 hafta küçük 10 gün sonra tekrar gel dedi. Büyük ihtimal geç mayalanma oldu,rahme geç düşmüs ola bilir dedi.Böyle bir şey yaşayan oldu mu hiç?
Susamtanem2 Emilyamir korkulacak bişey yok benim hep geç döllenme 2 hafta geri geliyorlar sondfa haftasını yakalıyor merak etmeyin
Sgnn Emilyamir ilk 3 aya kadar 1 hafta ileri 1 hafta geri çıkması normalmiş canım. Ben bi gittiğimde ultrasona göre 3 gün ilerideydi 1 hafta sonra gittim 1 hafta geriydi. 2 hafta sonra gittim 2 gün fark vardı çok değişken oluyor
Deletedmom93284 Emilyamir şöyle oldu 5 hastalıkken gittim küçük dedi keseyi bile zor gördük 6+2 de kese baya büyümüş bebekte içinde nokta kadardı 😊 şuan 7 haftalığız işini rahat tut doktor geçen haftaya göre baya büyümüş dedi yani ben bile gözle gördüm ama geç döllenme olmuş işte kafana takma bebekler gelişimini ilerde yakalıyor sağlıklı beslen bol su iç dua et bir şey olmaz Allah’ın izniyle 5 haftalıkken doktor olumsuz konuştu yani bende karamsarlığa kapıldım ama 6. Haftada bile gözle görülür bir büyüme yakalamıştık