Fatma_4224 m060918 anladım canım rabbim gönlüne göre versin bende novafertil tüp bebek merkezine Ali Sami gürbüz beye gidiyorum ilaç tedavisi görüyoruz
Feyza-nur m060918 Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. . Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar.
Fatma_4224 Omay0707 kuzum zaten genelde özel hastaneler 200 yada 300 gibi bir fiyatı var benim gittiğim yer muayene 250 kan tahlili 175 sperm tahlili 250 evet cok pahalı ama Konya’da hiç bir devlet hastanesi benimle ilgilenmedi bizimde durumumuz okadar ahım şahım değil eşim asgari ücretle çalışıyor ayreten evde kira ama napalım cok istiyoruz bebeğimizin olmasını 4 yıldır evliyim artık bi evlst sahibi olma isteği geliyor yaş oturdukca 😞😞
Fatma_4224 m060918 canım okadarını bilmiyorum biz ilaç tedavisi görüyoruz ama eşimin kuzenı gttiğim yere tüp bebek yaptırdı 50 bin TL tutmuş tabiki bu insandan insana değişir ameliyat giriyorsa içine pahalanır eşimin kuzenı ameliyat olmuştu güçlü spermi olmadıgı için ikiz gebelik oldu
Fatma_4224 m060918 yok kuzum daha 2 aydır tedavideyiz bir ayımız var daha eger hamile kalamazsam aşılama yada tüp bebek diyor doktorumuz