ilknurrerdemm 11 eylülde aşılama yapıldı ve 22 eylülde gebe olduğumu öğrendim. Kan testimdeki değer 29 du . Sizce 10 günlük için değerim normal mi ? Varmı benim gibi kısa sürede öğrenen beta hcg leriniz kaçtı ? Merakla bekliyorum 🤗
Denizyildizii ilknurrerdemm önemli olan betanın iki günde bir iki katina çıkıyor olması. Kac olduğu önemli değil. Takip edin inşallah düzenli şekilde artar♥️
greybrde ilknurrerdemm 10 gün geçti adetim kan verdim 181 idi betam doktor henüz çok yeni dedi 3 hafta sonra doktor kontrolüne gittim sadeve keseyi görebilmiştik 🥰
_ozlmm ilknurrerdemm ben adetim in geçmesini beklemedim içime doğdu adetten bir gün öncesi test yaptım çift çizgi idi ertesi gün kan tahlili verdim 400 lerde idi betam 3 haftalık olduğunu öğrendim
superrmomy ilknurrerdemm ben 8 ile öğrendim canım 😇 gayet normal önemli olan düzenli artış. İlk bende şaşırmıştım kızımda 200 lerdeydi. Suan 11 haftalığım 😇
ilknurrerdemm greybrde benim adetim daha geçmedi normalde adet günüm bugündü dr değern normal erken test yaptın dedi ama genede stres oldum