Emine5252 Arkadaşlar bir sitede okudum endol fitil bebegin köşesindeki suyu bitirdiğine dair bilgi okudum bu fitili kullananlar bilgi verebilir mi acaba 4 günlük serklajliyim
Feriyecrin_annesi Emine5252 Ben kullandım canım. Ama öyle çok uzun süre kullanmadım. Seklajdan sonra gün aşırı 4 tane proluton iğne vuruldum. İğneyi vuruldum günlerde fitil yapmamı söyledi doktorum. (4 ay önce ) bir sıkıntı yaşamadım. Acaba sizin doktorunuz ne sıklıkla kullanmanızı söyledi.
Kurbagaopenkiz Emine5252 miyom dejenerasyonu nedeniyle endol fitil kullandim ben de ayni bilgiyi gorup doktoruma sormustum ileri haftalarda suyu azaltir ama 20 li haftalara kadar boyle bir etkisi yok demisti kac haftadasiniz?
Ftsclskn Emine5252 Serklaj sonrası enfeksiyona karşı antibiyotik kullandım sadece, fitili sizden duydum ilk defa. Geçmiş olsun bu arada canım 💐
Feriyecrin_annesi Emine5252 ben sadece günde bir tane kullanmıştım. Doktorunuza bir sorun imkânınız varsa ama öyle bir yan etkisi olsa vermezdi diye düşünüyorum.
GulcanDongel Bende serklajliyim 31 temmuzdan beri, bana da verdi ilk beş gün aynı saatte bir tane kullandım sonra sancı oldukça kullandım. Üç hafta sadece. Sonra bıraktırdı kullanmıyorum. Siz de ağrı oldukça kullanın bebeğin suyunu bitiriyormuş.
GulcanDongel Duygu19031903 demek gerek görmemiş. O fitil zaten çok kullanılınca bebeğin suyunu bitiriyormuş.
Duygu19031903 GulcanDongel Onuda hiç duymamıştım, şuan 27 haftaya gireceğim. kasılma olduğu nasıl anlasiliyordu sizler kac haftadasiniz
GulcanDongel Duygu19031903 33+1im, bi tarafa toplanıyo ağrı oluyo bu haftalar da küçükken olmazdı şimdi fena. Bide bugün çok kasılıyo fena korkuyorum.
GulcanDongel Duygu19031903 canım ben serklaj oldum, çok kasılır ağrı olursa dikişleri alicam demişti. Dikiş sayesinde 24 haftadan beri duruyo yavrum. İnşallah almaz bende korkuyorum alır diye. Çarşamba kontrolüm var.
Duygu19031903 GulcanDongel ben de ilkinde 32+6 da doğum yaptım dikislerim.vardi aldı ve doğurdum ama bebeğim sağlıklı yani 22 aylık olduk bundada 27 haftaligim
GulcanDongel Duygu19031903 benim kizkardesim de 32+3 de doğurdu onun iki hafta küvezde kaldı çıktı şuan 2 aylık. Oda iyi çok şükür.
Bebegim4 GulcanDongel iyi diyelim iyi olsun kuzum çok stresliyim bu aralar pskolajim çok kötü sürekli ağlıyorum korkuyorum belim kasıklarımda sancı oluyo kasılmam oluyo o yüzden