gazetecianne Bebeklerin gelişimleri tek bebek gibi mi ilerledi sizinde. Gelişim geriliği oldu mu bebişlerde. İlerleyen haftalarda aynı hızla kilo alırlar mı acaba tek bebek gibi
Nurkose03 gazetecianne gelişimleri ileride benim oğullarımın. Hatta doktor acaba şeker mi var diye test yaptı birşey çıkmadı bebişler iri ve uzun bebek dedi. 😊
Pelin-1 gazetecianne suan ikisinin de kilosu tek gebelikle uyumlu hatta bi ara ondeydi sonra normale dondu 30+3 olduk
gazetecianne Valide benim de çift yumurta maşallah 🧿 ilerleyen haftalarda kilo alımları durur mu acaba
Valide gazetecianne canım plasenta yerleşmeleri de önemli benim biri rahmin önünde biri arkasında o yüzden birbirinin besininden çalmıyorlar, doktorunuz gösteriyordur kordonlarını ikisi de aynı tarafta olunca biraz daha dikkat etmek gerekiyor🌸
gazetecianne Valide benim de öyle canım biri önde biri arkada. Ama hafta büyüdükçe yerleri daraldığı için az kilo alırlar diye okudum
Valide gazetecianne kuzum kaşar peyniri, ceviz, süt gibi yağlı gıdalar bol tüket valla ikizlerini 3.5 şar kiloda doğuranları da okudum burda o yüzden kötü düşünme yemene içmene dikkat et inşallah sağlıcakla gelirler kuzum🌸
Valide gazetecianne doğuyorlarmış buraya yazıyorlar ben de umutluyum inşallah kucaklarımızı doldururlar 😁😁💗💋
Nurkose03 gazetecianne maşallah. Bebeklerde hareketlilik nasıl. Benimkiler biri sırtı dönüktü az hissediyordum onu şimdi onu çok hissediyorum diğeri fazla hissetmiyorum.