supermom39 ben yaptırdım, hamile kaldıktan sonra sadece tek bir firma yapıyor iki can hamilelik, detaylı ultrason ve epidural sezeryan FARK ücretini karşılamıyor yani normal doğum ve sezeryan karşılıyor ama epidural sezeryan yapılınca epidural ücretini kendiniz ödüyorsunuz 500 TL benim hastanemde sezeryan yine sigorta karşılıyor, geri kalan kan tahlilleri nst, 8 muayene, doğum öncesi komplikasyonlarla ilgili yatmanız gerekebilir preklemsi tansiyon bulantı vs. tüm hastane masraflarınız karşılanıyor, düşük yaptığınız halde iptal de ettirebiliyorsunuz, gel gör Kİ ben yaptırdım sonra ikizlerim var erken doğum riskinden dolayı şuan mecbur üniversite hastanesinde de takip ediliyorum diyorum inşallah kuzularım haftalarını bekler de sağlıcakla doğururuz, yoksa boşa ücret Ödemiş olacağız o hiç sorun değil tabi ki ama devlet hastane imkanları belli gittiğim hastane doğum servisi tadilatta benim doğumuma bitmez enfeksiyon vs çok korkuyorum rabbimden hayırlısı bu arada ben Mayıs ayında 5200 e yaptırmıştım🌸