Nrylyl arkadaşlar elimde bir kutudan fazla kaldi hic acilmamış isteyen varmi oksaparda 2 kutu var raporu alamayip ucretli alan varsa oncelik onlar
Fulyaaa1 Nrylyl oscapar 10 tane var için de karantinam 14 gün ama doktorum corona atlattıktan 2 hafta sonraya kadar kullan dedi evden çıkamıyorum nasıl olacağımı araştırıyordum
Fulyaaa1 Nrylyl benimkinde de öyle yazıyor Allah razı olsun peki nasıl alabilirim nerde yaşıyorsunuz ben Hatay’da
Fulyaaa1 Nrylyl canım ya eşime şimdi söyleyebildim bu durumu korkuyor o bide ihtiyacı gerecrken olan birine versin diyor ben sana parayla alıyorum sorun yok dedi
Nrylyl Fulyaaa1 bende önceden parayla alıyordum bize söylemediler raporla ücretsiz alınacağını biz çok sonra öğrendik sağlık ocağıniz devamlı kullandığınız için rapor hazırlıyor ve eczanede rapor görünüyor ücretsiz veriyorlar
Feyza-nur Fulyaaa1 Merhaba canımız annemiz, WhatsApp, Facebook, instagram vb. sosyal medya çağrıları forum kuralları gereği yasaktır. . Anlayışınız için teşekkür ederiz. Mutlu forumlar.