2melekannesi_ Hamileliğimin başından beri hep o günleri görür müyüm diyordum çok şükür zaman su gibi geçti çift haneli rakamlara düştük inşallah yavrucuklarımızı hayırlısıyla sağ salim kucağımıza almak da nasip olur 🤲🏻🥰
Naresii 2melekannesi_ Bizde son 98 olduk bu gun hem ne kadar cabuk gecmis diyorum hem de daha cok var diyorumm 😅 karmasik duygular icindeyimm
Bankacianne34 2melekannesi_ Ben de son 99 diyordum günler hızlı geçiyor bak 74 gün kaldı son 😊 hadi hayırlısı sağlıkla alalım kucağımıza
ggul01 Benimde son 102gün ama sezeryan olacağım için bir hafta erken olacak inşallah günler çok çabuk geçsin bitsin artık
2melekannesi_ Naresii öyle evet hem az kaldı gibi hem de daha çok var gibi çok arada bi zaman🙊😅 yine de iyi geçti şükür bu günlere
Zeyyyn 2melekannesi_ 🤣 son 99 dan sonra ipin ucu yakalanmıyor ya son 20 ye geldik Sağlıkla gelsinler bana çabuk geçti
2melekannesi_ Zeyyyn ayy daha da hızlı geçicek desenize 🙈 ben de hızlandırayım o zaman hazırlıklıları falan 😅
Aslhn12 2melekannesi_ benim de son 99 ☺️ İkili rakamlara geçsek çok güzel olur diyordum hep çok şükür geçtik artık zaman çabuk geçse de kucaklarımıza alsakkk
2melekannesi_ Aslhn12 aa maşallah aynıymışız 🥰 vakti saati dolunca gelsinler hayırlıca inşallah 🤲🏻 Sizin cinsiyet ne hazırlıklar nasıl gidiyor