Haticecakirr Kızlar sabah 8 de yatışım yapılacak doğuma gireceğim dua ediiiin 🌸 normal doğum sancılarım geldi fakat açılmam yok yumuşama yok geceden beri bebek kanala inmemiş 🤷♀️ Doktorum Sezaryenle alalım dedi 🌸Hayırlısı böyleymiiiş 🍓
Aaanneeyiiim Haticecakirr Rabbım sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım 🤲 39 haftaligim bana da dua eder misiniz agri nedeniyle acile gelmiştim akşam bir parmak acıktığım vardmis bebeğimin kalp atışları yüksek cikdi serum verdiler iki kilo serumla duzelmessse sabah doğum için konuşuruz dedi korkuyorum 😔
Aslisila Haticecakirr tebrik ediyorum sağlıkla gelsin inşallah 🌸🌸 benim de özellikle sağ kasığım ve çevresi adet ağrısı gibi gelip gidiyor ama Bebek hareketli ama bu sancı mı sizce 39. Haftadayım
cidolila Haticecakirr hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım bebişinize sağlıklı kavuşunda en önemlisi o 😊 Allah uzun ömürler versin inşallah
Haticecakirr Aaanneeyiiim ayy inşallah hakkında hayırlısı olsun canım benim sağlıkla kucağına al bebeğini adın ne 🌸
Haticecakirr Aslisila benim de öyleydi aynı şekilde geldim düzensiz sancı çıktı ama açılmam falan olmayınca sezeryanı uygun gördü doktorumuz
YuvarlanamayanPandaa metehaninannesiii ayy dur heyecan yaptım askmm nasılsın şuan Allahım sıra sanamı geldiii kuşummmm😍😍😍😍Haticecakirr
Haticecakirr YuvarlanamayanPandaa doğurdum aşko 🤣 hala altım uyuşuk ilk yürüyüş için kalkıcam 🤣daha kalkamadım çok acır mı ya
metehaninannesiii Haticecakirr ohhhh beee sonunda hayirli olsun canim benim genel mi oldun nasilsin kumsal’ımız nasil💙🌸
YuvarlanamayanPandaa Haticecakirr bebemmmm pazarteside ben doğuruyorum nasıl geçtiii anlatt nolurrr ❤️❤️😂😂😂
Haticecakirr YuvarlanamayanPandaa kuzu spinal oldum 🤣 girdim doğumhaneye başladılar ben dedim hissediyorum çok ağrıyor hafif uyutalım seni dediler bebeği çıkarırken uyandım böyle salladı önüme koydukları şeyden sonra gösterdi doktorum orda uyandım sonra yanağıma koydular böyle minicik çok tatliş bişey kııız 🤣 ondan sonra 5-6 saat bacaklarımı hissetmedim karnıma bastırırken çok acıdı bi 🤣 bir de ilk kalkışta 😁tabi hala canım inanılmaz yanıyor 😂 atlatıcaz inşallah