Merhaba arkadaşlar programa bir gireyim dedim ne yorumlar gelmiş ben bukadar yorum alacağını düşünmemiştim 🤷🏽♀️🥰 merak edilen çok soru olmuş önceki postuma yani doğum hikayeme.
Öncelikle 39+3 de başladı doğum 2 doğumum bu ilk doğumum 2 yıl önce oldu onda da sabah saat 8 de 4 cm le gittim öğlen 1 de oğlum kucagmdaydi çok şükür. Bebeğin kilosu 3750 arkadaşlar inada çok şaşırdık ultrason da en son 3200 çıkmıştı doktor şok oldu bebek doğunca hemen kilosunu söyleyin dedi hatta. Hurmaya gelelim dogumdan 2 gün önce yemeye başladım ama tek sayı yiceksin ya 1 ya 3 ya 5 ozaman faydası oluyor. Sürekli hareketliydim bu gebeliğim de hergun byerdeydim sabah sokakta akşam gezmede 🤷🏽♀️😂 ilişki konusunda soran olmuş 7.aydan sonra nerdeyse hiç olmadı özellikle olsun die falan hiç yapmadım yani aksine hiç istemedik. Sorulan sorular bunları sanırım hepiniz çok ozenmissiniz Allah’ım. hepinize daha kolaylarini nasip etsin okurken ne hissettiğinizi nasıl olacak benimki acaba merakınızı çok iyi anlıyorum çünkü bende öyleydim. Bende sizden dua istiyorum bebeğim sarılık yarn yine gtcek sinirdayiz inşallah yükselmez dua edin lütfen 🤲😘