Eylemkurtkaya Ben 6+5im hamile olduğumu 5 gün önce öğrendim. Ertesi gün hapı kullanmıştım iki aylık evliyim beklemiyordum .Haptan mı acaba ?
kadifemsii Eylemkurtkaya kahverengi akıntı genelde içerde kalan kan oluyor yani aktif kanama olmuyor ama doktora gitmeniz gerek ihmale gelmez bunlar
minikask35 Eylemkurtkaya canım hamilelikte lekelenme kanama genelde istenmeyen durumlar ama lekelenme çoğu kişinin başına geliyor 6. ve 12.Haftadaa bendede olmuştu doktoruna danış büyük ihtimal hap vericektir
Seymaayyy Eylemkurtkaya benım ilk haftalarımla kanamam bıle oldu doktor normel karsıladı fitil vermişti ben kullanmadım sürekli yattım falan hamdolsun şuan 23+2 hamıleyim 🥰
Eylemkurtkaya Beyza00_ pazartesi doktora gittim sormak tamamen aklımdan çıktı, bu pazartesi ilk işim sormak. Haptan dolayı bu hafta riskli olabilirmiş kahverengi lekeler korkutuyor biraz beni
Nazendehanim Eylemkurtkaya bende lekelenme oldu ve riskli surecteyim pzt yi bekleme , farklı bir doktora git ya da telefonla ulas bence . Önemli bir şey olmayabilir ama.oladabilir erken davranın 🌸
Eylemkurtkaya kadifemsii haptan dolayı düşük riskim var bu hafta , o yüzden bu haftada olan değişimleri pazartesi değerlendiricez dedi doktor beklemedeyim pazartesiyi 🙏🏻🐣
TY4434 Eylemkurtkaya ihmal etmeyin mutlaka doktora görünün ilk gebeliğimde bendede kahverengi lekelenme olmuştu sonrasında maalesef bebeğimi kaybettim umarım ciddi bişeyiniz yoktur bebeğiniz sağlıklıdır Allah a emanet olun
Eylemkurtkaya TY4434 doktorum bir hafta on gün sonra görücem ded zaten ertesi gün hapından dolayı bekleniyor düşük?🥺