Babyiveannesi Bu hastanede doğum yapan var mı acaba iyi bir hastane mi giden varsa bilgilendire bilir mi beni
Nurayselvii Babyiveannesi ben gittim canım benim ama doğum hastanesine değil farklı bir bölüme hastane içi gerçekten otel gibi çok konforlu temiz lüks devlet hastanesi olmasına rağmen baya bi bakimli 😊❤ sırf bu yüzden bende mi burda doğursam dedim valla
Edanur-gul Babyiveannesi doğum için değil ama bir kez muhayneye birkez de acile gittim kadın doğum doktoruna oraya hastane çok güzel gercekten çokça büyük bir hastane ancak 2 sefer gittigimdede bayan doktora denk geldim ve gerçekten çok kaba davrandı ayrıca her gittim de önce Altan muhanye ediyor sonra ulturasonla bakıyorlar herkese aynı şekilde yapıyorlar hijyen konusunda benim gözümde sınıfta kaldı gordugum birkaç şey hoşuma gitmedi mesela benim yanımda covidli bir hastayı muhayne etmeleri benim uyarmam sonucu bayanı başka bir yere almaları gibi bir saçmalık olmustu bu esnada birkaç doğumu gerçekleşen bayana denk geldim pandemiden dolayı kesinlikle yanınıza kimseyi almıyorlar eşinizi bile muhayne alanına dahi giremez tek başınıza girip çıkıyorsunuz bende orda doğum yapmak istedim ilkten ama son muhaynemden sonra vazgeçtim.
Babyiveannesi Nurayselvii 😀😀😀 yarı devlet yarı özel hastaneymis ben öyle biliyorum canım çevremde bir iki kişi çok memnun kaldık diyorlar bende merak ettim açıkçası
Nurayselvii Babyiveannesi düşün canım hastanenin içinde carrefoursa , atm , turkcell , hediyelik mağazalar, suit odalar zaten girişi baya büyük sanki hastane değil tatile otele gidiyormuş gibi hissettim eşimle baya şaşırdık 😁😁
Edanur-gul Babyiveannesi maalesef orda bir bayanı acil sezaryana aldılar kapıdan hemen kocasının imzasını aldılar acil sezaryana alıyoruz eşinizi dediler adamı kapıda eşim sakinleştirmiş onlar kapıda bekliyor kadın doğum bölümünde sadece hamileler hemşireler var refakatçi kesinlikle yok he sonrasını bilemem ilacı odasına çıkarınca gittim gördüm yanına aldılar mı bilmiyorum ben sadece doğum esnasında kadar yanlız olduğunuzu biliyorum bu yüzden bende vazgeçtim ordan
Buseylul Covid hastanesiydi dimi burasi. Amcam pozitif cikinca tum aile hastaneye gitmislerdi belirti olmadigi icin test yapilmamisti ve bu hastaneye yonlendirmislerdi covid hastanesine gidin diye . sonra zaten hepsi pozitif cikmisti . İstanbuld tum hastaneler doluydu yatak yoktu acilen gecen sene devlet tarafindan yapilan bolca yatakli hastane diye biliyorum.
Edanur-gul Buseylul bahsettiniz hastane yeşilköyde Murat dilmener covid hastanesi sadece covid hastaları için binlerce yatağı olan o hastane var bildiğim kadarıyla cam ve sahura çok önce yapılan ve kadın doğum çocuk acil yetişkin acil diş hastalıkları fizik tedavi gibi birçok alana bakıyor ayrıca covid için testleride yapıyorlar ama tedavi için orda birsey yapılıyormu bilmiyorum
Babyiveannesi Nurayselvii 43 gün var doguma ve halla nerde dogurucagim belli değil bu zamana kadar hep özele gittim ama paradan başka bişey yapmıyorlar ya