Alka gldn065807 😂😂😂 Ya oda iş arıyor çok kilo alsanda o zaman da der oooo yeme çok kilo aldın. Bunlar dicek bişe buluyor. 😂 😂
Pelin-1 Alka doktorum diyorki masallah masallah istahin cok iyi 🤣🤣 Allahtan bebelerin kilolari iyi de sesini cikarmiyor 😂😂
havakcdl-48 Alka doktorun normal dedi ise ona güven canım benim ki birazcık önden de gidiyor ve simden sonra kilo yu çok alıyolar bildiğim kadarıyla bir sonraki kontrol un de ikiye katlar büyük ihtimalle şu an ki kilosunu 💞
havakcdl-48 Alka zayıf doğanlar daha çabuk topluyor kendini zaten 🤣 normal düşünüyorsan senin için de kolaylık olur zaten zayıf olması iyi tarafından düşünelim ama zayıf değil sen onu son haftalar görürsün 🥰🤣🤣🤣
Alka havakcdl-48 senin ne cinsiyet canım. Erkek benimki annem erkekler hep kilolu olur felan diyor. 😂
Kvsrmrcn Alka Aynen öyle ama çok kiloya takilmiyorum yine verilir elbet kilo sağlıcakla dogsunlarda 🙏👼
Alka Kvsrmrcn bencede canım. Bazen istediğim giysiler olmayınca sinirlenmiyor değilim tabi. 😂 Ama sağlık olsun. 💜
HaticeBerkayBalat3103 @Alka 48 kiloyla hamile kaldım 57 kiloyum 26+2 Haftalıgız 9 kilo almışım umarım doguma kadar 60 üzerini geçmem 😄🙏